Topul celor mai scunzi maneliști din România. Pe ce loc se clasează Adrian Minune?

Publicat: 23/01/2020 | 13:47

Le asculți melodiile peste tot, îi îndrăgești și îi apreciezi, dar te-ai gândit vreodată care sunt cei mai scunzi maneliști din România? Și nu, nu Adi Minune este cel care ocupă ultimul loc al unui astfel de top!

Îi asculți, îi iubești, dar oare câte știi despre ei? Toată lumea spune că Adi Minune este cel mai scund manelist. Dar stai așa, că în acest top este și Edi Talent. Și, da…mulți alții! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA îi ia pe rând și îți spune câte ceva despre fiecare în parte. Care sunt, oare, cei mai scunzi maneliști din România?

Îți spunem noi. Babi Minune ocupă ultimul loc în topul celor mai scunzi maneliști din România. Artistul măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 1,65 m înălțime. Dar stai, că mai avem!

Mergem mai departe și ajungem la următorul loc din clasamentul celor mai scunzi maneliști. Cine să fie, cine să fie…Mihăiță Piticu! Manelistul măsoară 1,6 m înălțime, iar acest lucru i-a adus chiar și numele de scenă pe care îl poartă cu mândrie. De cine oare sunt urmați cei doi? Tot noi îți spunem! Ionuț Cercel ocupă locul 3 în topul celor mai scunzi maneliști.

Talentatul fiu al lui Petrică Cercel are o înălțime de 1,56 m. Cu toate acestea, fanii lui au crezut întotdeauna că este mai înalt, însă rezultatul final al topului nu este acesta și Ionuț Cercel nu ocupă primul loc!

Ajungem la locul 2 din topul celor mai scunzi maneliști din România, care este ocupat de Adrian Minune. Celebrul artist are o înălțime de 1,5 m și deși a fost ținta multor glume, de-a lungul timpului, a demonstrat că este mândru de ceea ce este el în fața oamenilor care îl apreciază. Cum era vorba aceea? Esențele tari se țin în sticluțe mici. Eiiii și ajungem la primul loc al topului nostru.

Edi Talent ocupă locul fruntaș în topul celor mai scunzi maneliști din România. Artistul măsoară numai 1 metru și, chiar și așa, oamenii îl apreciază foarte mult pentru calitățile sale, dar și pentru talentul muzical pe care îl deține.

Citește și...