Tottenham câștigă prima manșă cu City din sferturile Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 10/04/2019 | 19:21
Primul episod din dubla manșă a sferturilor Champions League dintre Tottenham și Manchester City a fost tranșat de londonezi care au obținut prima victorie europeană pe noul stadion.

Minuutl 13 a fost cu noroc până la urmă pentru Tottenham,  având în vedere că Aguero a ratat un penalty, după un henţ care s-a acordat doar după consultarea VAR. Inspirația lui Lloris care l-a citit bine pe Aguero, a făcut ca scorul pe tabela de marcaj să rămână neschimbat.

Duelul de pe noul „Tottenham Hotspur Stadium” a fost unul pe contre până la final când diferența a fost făcută de Son, acesta aducând victoria londonezilor cu un sfert de oră înainte de final, punctând superb după ce a salvat o minge ca și pierdută.

În ciuda înfrângerii cu 1-0, Pep Guardiola, antrenorul formației Manchester City a declarat că rezultatul poate fi benefic pentru elevii săi, conddierând că 0-1 este din punctul său de vedere mai bun ca 0-0.

„Nimeni nu se aştepta să fie uşor. Trebuie să jucăm mai bine în meciul retur. Nu ne-am creat prea multe ocazii, deşi am controlat meciul. Am pierdut, vom vedea ce va fi în tur. Uneori, 0-1 este un rezultat mai bun decât 0-0, pentru că ştii exact ce ai de făcut. Dar, normal că în fotbal analizezi rezultatele şi acesta nu ne oferă o perspectivă frumoasă”, a declarat Pep Guardiola.

În celălalt duel din manșa tur a sferturilor de finală a Champions League disputat, Liverpool s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Porto.

Manșa retur a duelului din sferturile de finală dintre Manchetser City și Tottenham va avea loc săptămâna viitoare, pe 17 aprilie de la ora 22:00.

 

Citește și...