Tragedie aviatică deasupra Japoniei! S-au ciocnit două avioane militare americane

Publicat: 07/12/2018 | 08:48

Tragedie aviatică deasupra Japoniei! Un avion de vânătoare de tip F/A-18 cu două persoane la bord şi un avion de tip KC-130 cu cinci persoane la bord s-au ciocnit, miercuri, în largul Japoniei.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Avioanele se aflau în cursul unei operațiuni de realimentare cu carburant în zbor, a anunţat Corpul Puşcaşilor Marini. A fost declanșată o amplă operațiune de salvare cu ajutorul autorităților japoneze, informează thedrive.com(Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Unul dintre pușcașii marini și-a pierdut viața în urma incidentului. Un altul a fost găsit într-o stare bună. Cinci militari americani sunt dați dispăruți. Armata americană şi avioanele Forţelor de autoapărare japoneze continuă căutările și în noaptea de joi spre vineri, în speranța că vor găsi supraviețuitori. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Tragedie aviatică deasupra Japoniei: ”Sper ca toţi membrii echipajelor să fie salvaţi cât mai curând”

Autorităţile japoneze şi armata americană au anunţat iniţial că doi puşcaşi marini dintre cele şapte persoane de la bordul celor două aeronave au fost salvaţi, însă unul dintre ei a murit.

”Unul (dintre cei doi) este în stare bună, iar celălalt a fost declarat mort de către personal medical competent”, a anunţat joi seara Corpul Puşcaşilor Marini.

”Armata americană şi avioanele Forţelor de autoapărare japoneze efectuează căutări ale celor care sunt daţi în continuare dispăruţi. Sper ca toţi membrii echipajelor să fie salvaţi cât mai curând”, a declarat ministrul japonez al Apărării Takeshi Iwaya.

Căutările urmează să contnue toată noaptea de joi spre vineri, potrivit agenţiei japoneze de ştiri Kyodo.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE AVIATICĂ ÎN INDONEZIA. BILANȚ CUTREMURĂTOR, IAR NUMĂRUL VICTIMELOR POATE CREȘTE

Tragedie aviatică deasupra Japoniei

 

Citește și...