TRAGEDIE! „Din păcate, Zina Dumitrescu a..” BOTE a făcut anunțul care a întristat toată România

Publicat: 14/02/2019 | 10:34

Cătălin Botezatu are sufletul sfâșiat de tristețe, după ce a aflat cât de rău se simte, de fapt, Zina Dumitrescu. Îndrăgita creatoare de modă și designerul celebru au o relație specială, ea considerându-l adevăratul său fiu. Lacrimile nu i se opresc ori de câte ori se gândește la Mama Zina și în urmă cu puțin timp, el a făcut mărturisiri tulburătoare, care au întristat toată România. 

Citește și: Declarația bombă a medicului despre Zina Dumitrescu: “A renunțat să mai lupte”

Cătălin Botezatu a făcut anunțul care a întristat toată România despre Zina Dumitrescu

“Nu mai vrea să lupte pentru viața ei! Ne-a spus să o lăsăm să moară” – este declarația făcută de Ion Cassian, directorul azilului în care a stat Zina Dumitrescu în ultimii șapte ani, iar Cătălin Botezatu a suferit un șoc când a auzit dorința vedetei cu care are o relație foarte apropiată. El regretă că proiectele în care e implicat nu îi permit să mai petreacă atât de mult timp ca înainte.

“E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos. Pe undeva, am și foarte multe remușcări pentru că, în ultima perioadă, din cauza filmărilor, de la «Bravo, ai stil», care se întind pe 13-14 ore pe zi, nu am avut cum să mă duc să o văd. În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Zina Dumitrescu, prima apariție TV după ce starea de sănătate s-a înrăutățit. A slăbit 10 kilograme și e transfigurată

Cătălin Botezatu o va vizita pe Zina Dumitrescu în curând

Vârsta înaintată și starea de sănătate precară a Zinei Dumitrescu îl îngrozesc pe Cătălin Botezatu… Astfel, el și-a pus în gând să o viziteze pe celebra creatoare de modă la azil în zilele următoare.

“Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și… sper să nu fie pentru ultima oară, a mai mărturisit cunoscutul creator de modă.

 

Citește și...