Zina Dumitrescu, prima apariție TV după ce starea de sănătate s-a înrăutățit. A slăbit 10 kilograme și e transfigurată

Publicat: 05/02/2019 | 23:03

Ajungă la venerabila vârstă 82 de ani, Zina Dumitrescu este de nerecunoscut! Cunoscută drept “mama modei din România”, ea a acceptat să ofere un interviu după ce la sfârșitul lunii trecute s-a aflat că starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Alături de fosta creatoare de modă s-a aflat Ion Cassian, proprietarul azilului în care ea trăiește de mulți ani. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, mama Zina, așa cum îi spun apropiații, a slăbit 10 kilograme și e transfigurată. 

Citește și: Zina Dumitrescu a spus adevărul despre relaţia cu bărbatul de la azil. “Domnul Ion e…”

Zina Dumitrescu, prima apariție TV după ce starea de sănătate s-a înrăutățit

“În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului care i-a devenit casă Zinei Dumitrescu.

În cadrul interviului, fosta creatoare de modă a mărturisit că nu are poftă de mâncare și că adoră cartofii prăjiți. Vezi AICI cum arăta Zina Dumitrescu în tinerețe.

“Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a spus Zina Dumitrescu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, prezentată de Cristi Brancu.

Citește și: Zina Dumitrescu face declaraţii inedite despre întâlnirea cu Coco Chanel

 

 

Citește și...