Tragedie în fotbal! David Bystron s-a sinucis la 34 de ani

Publicat: 21/05/2017 | 09:49
Tragedie în fotbal! David Bystron s-a sinucis la 34 de ani

Zi neagră pentru fotbalul internaţional! David Bystron a fost găsit spânzurat în subsolul casei sale din Elveţia. Bystron este al doilea fotbalist de origine cehă care şi-a pus capăt zilelor în ultima lună, după Frantisek Rajtoral, care juca la Gaziantep.

Fostul fundaş al celor de la US Schluein Ilanz, David Bystron, şi-a pus capăt zilelor la numai 34 de ani. Fostul fotbalist a fost găsit spânzurat în subsolul casei lui din Elveţia.

Decăderea lui Bystron a început în sezonul 2011-2012 când  a fost depistat pozitiv cu metamfetamină, în urma unui control antidoping realizat după meciul Viktoria Plzen – BATE Borisov, din Liga Campionilor. În urma acestui fapt, Bystron a fost suspendat doi ani şi astfel a ratat  şi prezenţa la Campionatul European din 2012. A fost începutul sfârşitului.

De atunci, Bystron nu numai că nu şi-a mai revenit, dar a fost într-o cădere continuă. Ex-fundaşul central s-a izolat de foarte mulţi prieteni, dar se părea că şi-a regăsit echilibrul după ce semnase cu amatorii de la Ilanz. N-a fost însă deloc aşa.