Tragedie în fotbalul românesc! Daniel Manolea a murit într-un grav accident rutier

Autor:
Publicat: 08/06/2020 | 16:00
Tragedie în fotbalul românesc! Daniel Manolea a murit într-un grav accident rutier

Un tânăr fotbalist, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață sâmbătă seara, într-un accident rutier grav, ce a avut loc pe drumul E70, în județul Teleorman.

Daniel Manolea juca fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava și avea o viață întreagă înainte. Tânărul fotbalist urma să intre în echipa de liga a III-a, Șomuz Fălticeni și să susțină examenul de bacalaureat. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT CU AMBULANȚA. ȘOFERUL CONSUMASE ALCOOL ȘI A LOVIT DOI MĂGARI. ASISTENTUL A FOST RĂNIT)

Accidentul rutier în care a fost implicat fotbalistul a fost unul extrem de grav.  În urma impactului au murit trei oameni, iar tatăl tânărului de 19 ani a fost rănit. În accident au fost implicate trei mașini iar autoutilitara condusă de tatăl lui Dorin Manolea, a fost lovită de un autoturism ieșit din coloana de pe contrasens. Impactul a fost de o violență extremă, autoutilitara fiind proiectată în afara carosabilului și răsturnată.

„Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile”

În urma tragicului eveniment, toți cunoscuții plâng moartea prematură a lui Daniel Manolea, care mai avea atât de multe lucruri de realizat. Pagina de Facebook a tânărului este plină de mesaje de condoleanțe.

Liceul cu Program Sportiv Suceava a transmis un mesaj emoționant cu privire la tânărul care avea o carieră promițătoare în față. (VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN JUDEȚUL TULCEA. UN ȘOFER A PIERDUT CONTROLUL MAȘINII, A IEȘIT DE PE DRUM ȘI S-A IZBIT DE… FOTO)

„Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație. Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel.”, se arată în mesaj.

Un alt mesaj impresionant a venit și din partea unuia dintre profesorii apropiați ai elevului. „Rămâi fără cuvinte la aflarea unui vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil minune, în putere de care ne vom aminti la fiecare sfârșit de an școlar. Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră”, a scris profesorul Ovidiu Murariu.