Tragedie in Gorj. Sase copii si tatal acestora au murit in somn

Publicat: 12/01/2015 | 09:20
Tragedie in Gorj. Sase copii si tatal acestora au murit in somn

Sase persoane, printre care cinci copii, au murit in somn, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Alti doi oameni sunt in stare grava.

UPDATE 9:45: Un al şaselea copil – un băieţel de cinci ani – a fost găsit mort, luni dimineaţă, în spatele unui fotoliu, în garsoniera din Rovinari unde tatăl acestuia şi cinci fraţi fuseseră descoperiţi decedaţi, cel mai probabil după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Cinci copii si tatal lor au fost gasiti morti in garsoniera unui bloc din Rovinari, judetul Gorj.” Cel mai mare avea 7 ani, iar din primele informatii se pare ca problemele sunt de la gasoniera de la parterul blocului, de la centrala. Autoritatile se afla acum la locul tragediei”, a declarat luni dimineata, potrivit rtv.net, Constantin Podaru, managerul orasului Rovinari. Locuinta in care stateau acestia era incalzita cu o instalatie termica improvizata, care in cursul noptii de duminica spre luni nu ar mai fi evacuat gazele in exterior. La un etaj superior al imobilului, alti doi copii au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon, insa au fost transportati la spital si se afla in afara oricarui pericol.

morti

Locatarii blocului au simtit miros de gaze si s-au panicat, iar in acel moment unul dintre vecini s-a dus in apartamentul in care locuiesc cei doi copii si i-a gasit inconstienti. Vecinii si-au dat seama ca cei cinci copii care locuiau la parter nu au iesit din casa pentru a merge la scoala, asa ca au spart usa si i-au gasit morti.