Tragedie în lumea fotbalului! Australianul Colin Sylvia a murit la 32 de ani

Publicat: 29/10/2018 | 14:10

Fotbalistul australian, Colin Sylvia, a murit la 32 de ani, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Familia tânărului au confirmat decesul în această dimineaţă.

Duminică, la prânz, Colin Sylvia se afla în suburbia Mildura din Irymple atunci când maşina lui s-a izbit violent de un alt autoturism. Poliţia investighează cauzele producerii accidentului rutier grav. „Colin Sylvia a fost ucis într-un tragic accident rutier în apropiere de Mildura”, a transmis fostul căpitan al Melbourne Football Club, Garry Lyon, fost coleg de echipă cu Colin Sylvia.

Gândurile noastre merg către cei apropiaţi lui Colin, echipei lui şi celor ce aparţin de Melbourne, în aceste momente dificile. Colin nu a fost numai un fotbalist grozav, dar şi un om cu un mare caracter, a declarat directorul general al clubului Melbourne Football Club, Gary Pert.

Fotbalistul Florin Cosmin Sima a murit! Sportivul avea doar 21 de ani

Florin Cosmin Sima a murit într-un teribil accident. El a fost cu tractorul la muncă pe câmp, când s-a răsturnat cu utilajul, suferind multiple răni. Din păcate manevrele de resuscitare nu au avut succes, băiatul fiind declarat decedat, potrivit observator.tv.

În urma tragediei, meciurile de juniori și seniori dintre Bradul Groșii Țibleșului și CS FC Suciu de Sus (din etapa 7 a Ligii a patra), planificate pentru duminică, 14 octombrie, au fost amânate.  Înaintea tuturor partidelor de fotbal organizate de AJFMM în acest final de săptămână se va ține un moment de reculegere în memoria celui care a fost Florin Cosmin Sima. Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a transmis condoleanțe familiei îndoliate.

Citește și...