Tragedie în România! “Bursuc” s-a sinucis. Din păcate, decesul a fost confirmat

Publicat: 08/11/2018 | 10:52

Un component al echipei de polo junior din Brașov, Bogdan Barbu (17 ani) s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său. A fost găsit cu o rană la nivelul capului care i-a fost fatală. 

Din primele informații obținute de bzb.ro, este vorba de un component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov, Bogdan Barbu – poreclit „Bursuc”. Deocamdată, nu se cunoaște motivul gestului său, dar s-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

În jurul orei 17.00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani din cartierul Stupini s-a împușcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”, a declarat purtător de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, pentru sursa citată.

De pe pagina sa de Facebook, aflăm că – deși era sportiv – a absolvit Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” din Brașov, iar la rubrica „Relații” figurează statusul „Singur”. În schimb, mesaje de condoleanțe au apărut pe pagina de Facebook a clubului de polo la care activa.

Citește și...