Durere mare în România. L-au găsit mort. Autoritățile au făcut anunțul astăzi, la ora 12:28

Publicat: 17/03/2019 | 13:12
Durere mare în România. L-au găsit mort. Autoritățile au făcut anunțul astăzi, la ora 12:28

Tragedie fără margini în România. A fost găsit mort, iar autoritățile au făcut tristul anunț duminică, la ora 12:28. Din păcate, a mai apărut o victimă.

Bărbatul găsit mort pe un traseu din Bucegi este din Giurgiu, au transmis, duminică, reprezentanții Salvamont, care au ajuns la victimă și au verificat actele pe care le avea asupra sa. Cel mai probabil, acesta a fost surprins de o avalanșă.

Un elicopter intervine, duminică, în sprijinul salvamontiștilor din Bușteni pentru recuperarea trupului găsit de turiști pe Valea Albă din Masivul Bucegi.

Actele găsite asupra victimei arată că este vorba despre un bărbat din Giurgiu și nu despre nu tânărul dispărut acum aproximativ trei săptămâni, din Mureș.

Șeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat că victima a fost găsită parțial îngropată în zăpadă, pe Valea Albă, ceea ce conduce la ideea că a fost surprins de o avalanșă.

În data de 4 martie, salvamontiştii au fost anunţaţi că o persoană ar fi disparut pe munte, fiind vorba despre un tânăr de 37 de ani, angajat al ISU Mureş. În 26 februarie, tânărul a răspuns la telefon şi a spus că este în drum către Vârful Omu.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat duminică dimineaţa, că salvamontiştii au fost anunţaţi, sâmbăta seara, de mai mulţi turişti, că au găsit un cadavru pe Valea Albă din Munţii Bucegi.

Citește și...