Tragedie într-o familie celebră din România! Fiul lor a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Publicat: 15/10/2019 | 16:16

O familie celebră din România traversează o perioadă extrem de delicată, după ce s-a produs o tragedie fără margini. Fiul lor a fost găsit mort într-o cameră de hotel, iar polițiștii au deschis o anchetă ca să afle ce s-a întâmplat cu tânărul de 30 de ani. Părinții, rudele și prietenii se pregătesc acum de înmormântare și așteaptă vești de la autorități.

Tragedie într-o familie celebră din România. Fiul lor, găsit mort într-o cameră de hotel

Fostul senator arădean Ovidiu Marian a primit o veste cumplită de peste hotare: băiatul său a fost descoperit mort într-o cameră de hotel din Olanda. El a fost găsit spânzurat, iar rudele au suferit un șoc când au primit un telefon de la criminaliștii olandezi.

Citește și:

Bărbatul de 30 de ani era angajat pe un vas de croazieră. Potrivit primelor informații din acest caz, vaporul ar fi andocat în Rotterdam, iar tânărul ar fi plecat de pe vas profitând de programul liber și și-ar fi găsit cazare la un hotel din Amsterdam, relatează jurnaliștii de la Special Arad.

Familia lui Ovidiu Marian este în doliu, după ce fiul fostului senator a fost descoperit spânzurat într-o cameră de hotel © Facebook
Familia lui Ovidiu Marian este în doliu, după ce fiul fostului senator a fost descoperit spânzurat într-o cameră de hotel © Facebook

Ovidiu Marian și soția lui mai au două fiice. Băiatul lor era cel mai mare dintre moștenitori.