Tragedie într-o familie din Iași! Doi copii au murit după ce au mâncat struguri din grădină. Ce a provocat decesul

Autor:
Publicat: 24/08/2020 | 18:25
Tragedie într-o familie din Iași! Doi copii au murit după ce au mâncat struguri din grădină. Ce a provocat decesul

O familie din Iași este sfâșiată de durere. Doi copii au decedat, sâmbătă, după ce au mâncat struguri din propria curte. Se pare că aceștia fuseseră stropiți cu insecticid, fapt ce a dus la decesul celor doi micuți.

Doi copii de un an și jumătate și trei ani au decedat la o zi după ce au mâncat strugurii otrăviți. Aceștia au început să se simtă rău, iar mama lor a sunat imediat cum a observat simptomele la 112, însă medicii nu au putut să mai facă nimic pentru cei mici.

Copilul în vârstă de un an jumătate a decedat în curte, iar cel mare s-a stins și el din viață la distanță de câteva ore, la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT HORROR LÂNGĂ IAȘI. UN ADOLESCENT DE 17 ANI, MORT DUPĂ CE O ȚEAVĂ I-A „RUPT ÎN DOUĂ” PIEPTUL)

„Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul de un an și jumătate, Gabriel B., în stop cardio-respirator, a fost ventilat mecanic și resuscitat 45 minute, fără răspuns, și s-a declarat decesul. Celălalt copil, în vârstă de trei ani, A.B., a fost găsit somnolent, ușor confuz cu midriază bilaterală și preluat de Elicopterul SMURD și transportat la Spitalul «Sf. Maria». Se presupune a fi o intoxicație cu organofosforice. Mama a declarat că le-a dat struguri”, a declarat sâmbătă seara Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, potrivit BZI.

Se așteaptă efectuarea necropsiei

Deși decesul celor doi copii a fost pus pe seama intoxicație cu organofosforice, anchetatorii spun că este o moarte suspectă până la efectuarea necropsiei. (VEZI ȘI: GESTUL EXTREM AL UNUI HOȚ PRINS LA FURAT ÎNTR-UN MAGAZIN DIN IAȘI: ȘI-A TĂIAT VENELE, DE FAȚĂ CU CLIENȚII)

Părinții celor doi micuți se pregătesc acum să îi conducă pe ultimul drum. Aceștia au lucrat multă vreme în Germania pentru putea să le asigure un viitor. Nimeni nu a prevăzut tragedia, iar eforturile lor par acum în zadar.

Soții Bughiuș au fost plecați în străinătate timp de mai mulți ani, pentru a-și putea renova casa și pentru a strânge suficienți bani ca să îi poată crește pe cei mici. De aproape un an de zile, mama și cei doi copii s-au întors acasă în comuna Coarnele Caprei, iar tatăl a rămas în Germania.