Tragedie pe Autostrada A1. Un polițist a fost spulberat de un Mercedes intrat pe banda de urgență

Publicat: 05/01/2019 | 08:49
Tragedie pe Autostrada A1. Un polițist a fost spulberat de un Mercedes intrat pe banda de urgență

Tragedie pe Autostrada A1! Un poliţist a fost spulberat pe A1 de un tânăr cu Mercedes intrat pe banda de urgenţă cu viteză. Tânărul respectiv, consemnează observatortv, a intrat pe banda de urgență pentru a evita un accident. Poliţistul se afla chiar maşina de serviciu. El venise la locul unui alt accident, la ieşirea din Bucureşti pe autostradă.

În jurul orei 21.30, pe A1, chiar la ieșirea din București, un pieton a fost lovit de o mașină, motiv pentru care la fața locului a ajuns un echipaj de poliție pentru a culege primele informații. BMW-ul care accidentase pietonul era oprit pe prima bandă, cu luminile de avarie pornite, iar un polițist a mers către această mașină.

CITEȘTE ȘI: O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-CONSTANȚA. ȘOFERUL A MURIT

Numai că mașina poliției a fost lovită puternic de un Mercedes condus în viteză de un tânăr. Acesta a venit pe prima bandă, nu a redus viteza şi a văzut târziu BMW-ul oprit. Astfel, șoferul nu a mai putut să-l depăşească pe banda a doua – pentru că acolo avea maşină – și a intrat pe banda de urgenţă. Tânărul nu observase că mașina poliției era parcată chiar acolo.

Polițistul lovit a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la spital în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT ÎN LANȚ PE A1! CINCI MAȘINI SUNT IMPLICATE ÎN CARAMBOL

Citește și...