Tragedie sfâșietoare! S-ar fi sinucis la doar câteva zile după ce fiul lui de șapte ani a murit subit

Publicat: 16/07/2020 | 20:43
Tragedie sfâșietoare! S-ar fi sinucis la doar câteva zile după ce fiul lui de șapte ani a murit subit

Un tată de 46 de ani s-ar fi sinucis la doar câteva zile după ce fiul lui de doar șapte ani a murit subit.

Corey Bartlett părea un copil perfect sănătos până când, la finalul lui iunie, a făcut febră foarte mare și s-a prăbușit pe podeaua din casa sa. Din nefericire, băiatul de doar șapte ani a murit în timp ce era transportat cu elicopterul către spital. 

Deși la început au existat suspiciuni că băiatul ar fi făcut Covid-19, analizele detaliate au arătat că acesta avea o tumoră cerebrală. 

La trei zile distanță, mama îndoliată a primit un telefon de la poliție, care o anunța că soțul ei a fost găsit mort. 

Michael, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort și deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care acesta a decedat. Totuși, soția sa e convinsă că acesta s-a sinucis, deoarece i-a scris, într-un mail, că își dorește să fie alături de fiul lor care tocmai a murit. 

Femeia este devastată și se teme pentru fiul său, Ryan, de 11 ani, care se află în stare de șoc. Băiatul este cel care l-a găsit pe fratele său incosțient și este extrem de afectat de cele întâmplate. 

Poliția face cercetări

Dincolo de asta, mama și văduva indoliată a mai trecut printr-o tragedie în septembrie anul trecut, atunci când și-a pierdut mama, care suferea de scleroză multiplă. 

„A fost îngrozitor să îl pierdem pe Corey. Era un copil atât de sănătos și sportiv. Singura lui problemă de sănătate a fost apendicita, în rest nu am fost vreodată la spital”, a povestit femeia, scrie Daily Mail. 

Poliția din Marea Britanie a deschis un dosar privind moartea suspectă a bărbatului și va stabili ce s-a întâmplat, cu exactitate.