Tragedie! Un artist din România a fâcut prăpăd pe o șosea din Iași! Din păcate, o persoană a murit | VIDEO

Publicat: 12/12/2018 | 11:12

Tragedie! Un artist din România a fâcut prăpăd pe o șosea din Iași! Din păcate, o persoană a murit. Șoferul unui Audi care circula cu viteză mare pe bulevardul Chimiei, dinspre podul Metalurgiei către Dancu, a derapat pe contrasens şi a izbit frontal un autovehicul plin cu muncitori, infirmează ziaruldeiasi.ro.

Cel care conducea autoturismul Audi se numeşte Mircea Ungureanu, are 42 de ani şi este de profesie lăutar. Acesta se afla aseară intubat, în stare gravă la spital. El a intrat cu autoturismul pe contrasens şi a izbit violent, în plin, un Volkswagen în care se aflau cinci muncitori.

Uimitor, şoferul din Volkswagen a scăpat cu viaţă, însă pasagerul din dreapta, Neculai Filip, în vârstă de 38 de ani, a murit pe loc.

Mircea Ungureanu are 42 de ani şi este de profesie lăutar

Accident grav în Metalurgie: ”Cercetările continuă!”

Ceilalţi pasageri din maşină, colegii șoferului, au scăpat cu răni şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în care au rezultat cinci persoane rănite şi una decedată. Cer­cetă­rile continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Impactul a fost violent. Autotu­rismul Audi a fost distrus aproape în totalitate în partea din faţă, şi în mai mică măsură, Volkswagen-ul. Cel mai probabil, pasagerul din dreapta şoferului din Volkswa­gen nu purta centura de siguranţă, însă doar o expertiză va stabili valabilitatea acestei ipoteze.

Citește și...