Traiul luxos al tinerelor din capitală – asigurat de Luxury Studio

Publicat: 07/05/2018 | 12:50
Traiul luxos al tinerelor din capitală – asigurat de Luxury Studio

Tot mai mult ies în evidență în capitală tinere frumoase și pline de potențial ce par a fi descoperit secretul unei vieți lipsite de griji, dar mai ales a independenței financiare. Pentru acestea plata chiriei, utilizarea unui mijloc de transport decent sau achiziționarea celor necesare pentru un trai decent nu mai constituie de mult o problemă.

Cel puțin modelele care fac parte din echipa Luxury Studio se remarcă prin aspectul extrem de îngrijit și atent cosmetizat cu care se prezintă mereu în public. Acestea se bucură de numeroase avantaje din partea studioului, iar veniturile lunare consistente sunt fără îndoială motivația principală a acestora.

Care sunt beneficiile ce le asigură tinerelor de la Luxury Studio traiul luxos la care oricine visează?

Prea puțini sunt cei care cunosc detalii cu privire la acest job. Deși a fost o perioadă în care nu era privit cu ochi buni, în prezent tot mai multe tinere îmbrățișează posibilitatea de a deveni independente lansându-și o carieră în domeniu. Participantele la interviurile ce se organizează în acest sens sunt numeroase, însă numai cele care pornesc încrezătoare au o șansă de a deveni parte din echipa Luxury Studio.

Merită însă efortul de a excela în domeniu pentru că recompensele sunt pe măsură. Iată câteva dintre avantajele de care se bucură tinerele ce au ales să își facă o carieră în videochat.

●        Remunerație consistentă

Cine nu visează la un venit lunar suficient încât să se întrețină, dar totodată să își asigure un trai fără lipsuri? Ating o astfel de performanță prea puțini în țară la ora actuală, iar modelele studioului se numără printre aceștia. Acestea primesc un procent de 50 – 80% din încasarări, plata realizându-se la zi sau bilunar, după cum stabilesc cele două părți.

Posibilitatea de avansare nu este exclusă pentru că odată cu încasările crește și comisionul. Ideal este ca fiecare nouă membră a echipei să își stabilească de la bun început un obiectiv – cel de a evolua, astfel ca în cel mai scurt timp să beneficieze de creșteri financiare.

Bonusurile cu care sunt recompensate modelele dedicate meseriei nu sunt de trecut cu vedere. Reprezintă o sursă de venit de luat în considerare, mereu binevenită.

●        Cadru legal de muncă

Contrar zvonurilor nefondate, activitatea studioului Luxury se desfășoară legal. Aceasta este o afacere înregistrată, ce se conformează cu normele din legislația română. Asta înseamnă că modelele lucrează în condiții legale. Mai mult decât atât, acestea au la dispoziție un contabil și un jurist, care să le consilieze atunci când este necesar în economisirea și gestionarea avantajoasă a câștigurilor.

●        Discreție deplină

Mereu a reprezentat o proritate pentru cei de la Luxury Studio confidențialitatea datelor cu caracter personal. Modelele nu trebuie să se îngrijoreze în această privință pentru că le este asigurată discreție maximă. Acestea conversează pe platforme diverse, securizate, astfel că identitatea lor este întotdeauna în siguranță.

●        Program flexibil de lucru

În funcție de posibilitatea modelului și de înțelegerea dintre părți, aceasta își poate organiza programul în așa fel încât să se ocupe de toate. Se poate lucra în 3 ture, inclusiv pe timp de noapte, ceea ce este mai mult decât convenabil pentru majoritatea pentru că astfel nu trebuie să renunțe la diversele hobby-uri, la studii sau la alte plăceri nevinovate pe care le au. Nici nu încape discuția că acestea au o viață personală normală, pentru că au timp berechet pentru a petrece alături de cei dragi și de prieteni.

La fel este și cazul zilelor libere, pe care modelele le stabilesc după cum consideră necesar și după cum doresc. Mai multe detalii legat de acest aspect vor discuta acesta la momentul potrivit cu reprezentanții studioului.

●        Mediu de lucru plăcut

Contează foarte mult ca atmosfera de lucru să fie una relaxantă și plăcută, iar cei de la Luxury Studio s-au asigurat că modelele au parte din plin de confort. Luxul ce caracterizează camerele în care modelele își desfășoară activitatea este unul deosebit și totodată motivant.

Pentru multe modele, studio-ul a devenit ca o a doua casă, acesta fiind locul în care au legat prietenii strânse, dar și unde găsesc confortul și liniștea pe care de multe ori nici un alt loc nu le-o oferă. Cele interesate să participe la un interviu găsesc pe luxurystudio.ro informații complete.

Citește și...