Transferuri bifate de „câini” înaintea duelului cu Chiajna!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/04/2019 | 15:41
Formația pregătită de Mircea Rednic, Dinamo București, a anunțat transferul mijlocașului albanez Elvis Kabashi și a fundașului central uruguaian Facundo Mallo în „Ștefan cel Mare”.

Oficialii echipei din „Groapă” au anunțat că transferurile celor doi fotbaliști au fost înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), cei doi urmând a avea drept de joc în duelul din runda a IV-a a play-out-ului Ligii 1 de pe teren propriu de mâine cu Concordia Chiajna, „lanterna” campionatului.

Născut pe 20 februarie 1994, Elvis Kabashi și-a început cariera la Academia de juniori a clubului Empoli și a făcut pasul la 18 ani, la campioana Italiei, Juventus Torino. A evoluat apoi, sub formă de împrumut pentru Pescara (2013-2014), Den Bosch (2014-2015) și Pontedera (2015-2017). În ultimii doi ani, Elvis Kabashi a jucat în Serie C, a treia ligă a fotbalului italian, pentru Viterbese și Livorno.

Cel de-al doilea fotbalist transferat înaintea duelului cu Chiajan de Mircea Rednic este fundașul central Facundo Mallo. În vârstă de 24 de ani, acesta a evoluat ultima oară la Club Atletico Torque în prima ligă a campionatului din Uruguay, și este fost component al reprezentativei sub 20 de ani a statului Uruguay. Cei doi au intrat în programul normal de pregătire al echipei, iar Mircea Rednic ar putea să le ofere debutul contra „lanternei”. Este însă greu de crezut că „Puriul” va avea curajul de a-i arunca în luptă pe cei doi din primul minut.

Partida dintre Dinamo și Concordia Chiajna va avea loc vineri de la ora 21:00 în Șoseaua Ștefan cel Mare, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...