Transformare radicala! Faimosi super aratosi dupa ce au ramas cheliosi

Publicat: 15/09/2015 | 00:56
Transformare radicala! Faimosi super aratosi dupa ce au ramas cheliosi

Calvitia este unul dintre cosmarurile barbatilor. Cu toate acestea, in multe cazuri, cei care au ramas fara podoaba capilara arata chiar mai bine cu un astfel de look.

Nu putine sunt starurile internationale masculine care arata mult mai bine cu chelie decat aratau pe vremea cand aveau par. Iata cateva exemple in acest sens:

Andre Agassi

1. Andre Agassi – Fostul mare jucatpor bamerican de tenis arata neingrijit pe vremea cand avea plete si se tundea ca un rock star, frizura care nu-l prindea absolut deloc.

Ralph Finnes

2. Ralph Finnes – Actorul britanic, cunoscut din filme precum „Pacientul englez”, „Lista lui Schindler” si „Harry Potter” este mult mai sexy acum ca are chelie decat pe vremea cand avea par.

Bruce Willis

3. Bruce Willis – Nu-i statea rau nici cu par, dar fanii starului hollywoodian sunt de acord ca pe masura ce a imbatranit si a ramas fara podoaba capilara a devenit tot mai atragator.

Zinedine Zidane

4. Zinedine Zidane – Pe vremea cand avea o podoaba capilara destul de bogata, celebrul fotbalist francez nu era tocmai atragator. De cand a ramas fara par a devenit un adevarat sex-simbol.

Wennworth Miller

5. Wenworth Miller – Actorul devenit faimos gratie serialului „prison Break” nu era tocmai atragator cu par. Dupa ce podoaba capilara a inceput sa i se rareasca si a decis sa se rada pe cap, starul a devenit unul dintre cei mai doriti barbati din lume.

CITESTE SI:

Un mare actor al Romaniei A MURIT in aceasta dimineata! Eusebiu Stefanescu avea 70 de ani!

TRAGEDIE! Un actor din „Seinfeld” s-a stins din viata. Avea 64 de ani!

(D.A.)

Citește și...