Transformarea şocantă a acestui român grăsuț după ce s-a apucat de sală!

Publicat: 06/11/2019 | 10:43
Transformarea şocantă a acestui român grăsuț după ce s-a apucat de sală!

Acest român a decis că este timpul de o schimbare şi s-a apucat de sală. Totul a început în urmă cu trei ani, când a început să se antreneze cinci zile pe săptămână şi să respecte un stil alimentar sănătos. Nu a făcut asta singur, ci îndrumat de un antrenor de fitness specializat, care, astăzi, se declară mândru de elevul lui.(CITEȘTE ȘI: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

Ca să arate tuturor că se poate mentorul tânărului  a postat pe pagina lui de pe un site de socializare un colaj de fotografii, în care este evidentă transformarea clientului său.(NU RATA: EX-SOȚUL UNEI CUNOSCUTE VEDETE TV A PRIMIT 15 ANI DE ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT VINOVAT PENTRU…)

Felicitari atat antrenorului care e un adevarat profesionist cat si elevului ptr toata ambitia de care a dat dovada. Va cunosc pe amandoi,si spun doar atat:respect si jos palaria in fata voastra!/ Cu Pastile, fara pastile, cu streroizi sau fara streroizi, eu zic asa: Felicitari amandurora. Sa comenteze mult si bine cei care stau pe canapea in fiecare seara si mananca popcorn„, sunt doar câteva dintre comentariile la postare.

Citește și...