Transformarea șocantă a Ioanei Tufaru! Cât de mult a putut să slăbească

Publicat: 01/07/2018 | 13:02

Fiica Andei Călugăreanu a trecut în ultimii doi ani prin două operații de micșorare a stomacului. A doua intervenție a făcut-o piardă aproape 40 de kilograme, transformare care o face aproape de nerecunoscut.

Medicul care a operat-o în urmă cu câțiva ani pe Ioana Tufaru și grație căruia a slăbit 123 de kilograme i-a sprit în ajutor și în octombrie anul trecut când femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme și risca probleme grave de sănătate. I s-a spus că își va pune viața în pericol și a chemat-o să-i facă o nouă intervenție care acum a făcut-o să piardă aproape 40 de kilograme.

Sunt bine, pe data de 11 iunie mă duc iar la control! Am slăbit 35 de kilograme din octombrie până acum. O să văd atunci ce îmi spune doctorul, câte mai trebuie să dau jos, ca să îmi fie bine”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!.

Fericită că se simte bine, se miscă mult mai ușor și poate să-l ia în brațe de câte ori vrea pe fiul ei, Ioana vrea să-și consume energia pe o vacanță la mare.

sursa foto: click.ro
sursa foto: click.ro

Vreau să plec la Costinești cu Luca și cu Ionuț. Nu îmi mai este rușine să rămân pe plajă în costum de baie și pot să mă bucur și eu de soare. Abia aștept„, a declarat Ioana.

Fiica Andei Călugeanu a mărturisit că în rtecut obișnuia să mănânce foarte mult, iar aceste operații i-au salvat viața.

„Îi mulţumesc din suflet domnului doctor. Omul asta mi-a salvat viaţă a două oară. Fără el sigur nu aş fi putut să slăbesc pentru că îmi era foame întruna. Ajunsesem să mănânc 10 pâini pe zi, plus prăjeli, mâncăruri cu grăsime… Mă simţeam din nou ca un sac fără fund. Acum mă satur de la un dumicat de pâine. Nu pot să consum mai mult”. 

Citește și IOANA TUFARU, MOȘTENIRE DE ZECI DE MII DE EURO! RĂZBOI PE AVERE! VINDE APARTAMENTUL SOCRULUI? 

 

 

Citește și...