Transformarea Veronicai! Uite cum arata indragita actrita, la 41 de ani de la filmari! Acum e profesoara de pian in Canada

Publicat: 19/01/2013 | 23:06
Transformarea Veronicai! Uite cum arata indragita actrita, la 41 de ani de la filmari! Acum e profesoara de pian in Canada

In '72, o pustoiaca zambareata cucerea intreaga tara cu rolul principal din filmul "Veronica". La 41 de ani de la  experienta care i-a adus renumele de Shirley Temple a Romaniei, am regasit-o pe Lulu departe de lumea filmului, dar si de tara.

Lulu Mihaescu a debutat in forta in lumea filmului, in 1972, cu rolul exceptional pe care l-a avut in „Veronica”. Acesta a fost insa primul si ultimul personaj principal pe care l-a interpretat micuta actrita. In urmatorii 10 ani, Lulu a mai fost distribuita in alte trei pelicule romanesti.

„Veronica” implineste anul acesta 45 de ani. Sursa: Facebook

Copila avea sa paraseasca definitiv lumea cinematografica la varsta de 14 de ani, pentru a se dedica pasiunii pentru muzica, pasiune pe care si-a trasnformat-o in cariera si care o insufleteste si astazi.

Lulu Mihaescu, dupa 40 de ani de la
Lulu Mihaescu, dupa 40 de ani de la „Veronica”. Sursa: Facebook

Plecata din 1996 in Canada, Lulu Mihaescu (pe numele de buletin Luminita Petre), implineste anul acesta 45 de ani si este profesoara de pian la o scoala din Vancouver. Pana sa paraseasca tara, la inceputul anilor ’90, ea si-a incercat talentul timp de cativa ani alaturi de formatia Timpuri Noi, unde a fost clapar. In 1991, Lulu a dat nastere unei fetite, Ana, care a implinit de curand 21 de ani.

Catalina David

Citește și...