„Tricolorii mici” sunt la mare căutare »» Cotele „tricolorilor” au explodat!

Autor: Cristian P
Publicat: 02/07/2019 | 13:11
„Tricolorii mici” sunt la mare căutare »» Cotele „tricolorilor” au explodat!
Parucrsul peste așteptări pe care „tricolorii mici” l-au avut la EURO 2019 a fost benefic pentru ei. Cotele tuturor jucătorilor care au făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi la turneul final al Campionatului European de fotbal din Italia și San Marino au explodat. În plus, numeroase cluburi europene de calibru au lansat oferte și se bat efectiv pentru semnătura „tricolorilor”.

„Mondo Napoli” a evidenţiat prestaţia naţionalei lui Rădoi la EURO 2019, despre care a scris că „a fermecat pe toată durata turneului final”. De asemenea, jurnaiştii italieni au rămas impresionaţi de George Puşcaş şi Ianis Hagi, iar sursa citată susţine că şeful scouter-ilor de la Napoli, Maurizio Micheli, şi-a notat trei tricolori în agenda sa. Micheli i-a analizat cu multă atenţie pe Alex Cicâldău, Alex Manea şi Dragoş Nedelcu.

George Puşcaş este pe lista cluburilor mari din Europa, dar cea mai insistentă este Galatasaray. Turcii au trimis scouteri să-l urmărească pe Puşcaş în Italia şi se pare că Fatih Terim a rămas impresionat de raportul oamenilor săi. Şi-a dat acceptul, iar cei din conducere pot demara negocierile cu Palermo. Ianis Hagi s-a aflat şi el în vederile turcilor. Palermo, echipa lui George,are probleme mari după ce Federaţia Italiană de Fotbal a găsit nereguli financiare, iar jurnaliştii turci notau că va fi lăsat să plece pentru o sumă care se ridică la 3.3 milioane de euro, aceeaşi pentru care Puşcaş a fost cumpărat de la Inter în vara trecută.

De asemenea, Ianis Hagi este asaltat de oferte. Prestaţiile acestuia l-au adus în atenţia clubului Bayern München. Presa din Germania scrie că directorul sportiv al campioanei din Bundesliga a fost prezent pe arena din Bologna pentru a urmări partida tricolorilor cu elevii lui Stefan Kuntz, iar acesta a rămas impresionat de Ianis Hagi. Şi Borussia Dortmund a avut un reprezentant la meciul de la Bologna, pe directorul sportiv Michael Zorc, care l-a urmărit, printre alţii, şi pe Ianis. După ce România a fost eliminată de la Campionatul European, Gică Popescu a anunţat că există oferte pentru Ianis Hagi, inclusiv de la Barcelona.

 

Valoarea jucătorilor din lotul România U21:

Ionuţ Radu (Genoa) – 15 milioane de euro

Cristian Manea (CFR) – 4 milioane euro

Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa) – 2,5 milioane euro

Alexandru Paşcanu (Leicester) – 0,4 milioane euro

Fl.Ştefan (Sepsi) – 0,85 milioane euro

Tudor Băluţă (Viitorul) – 4,5 milioane euro

Alexandru Cicâldău (Craiova) – 4 milioane euro

Dennis Man (FCSB) – 5,5 milioane euro

Ianis Hagi (Viitorul) – 6 milioane euro

Florinel Coman (FCSB) – 3,5 milioane euro

George Puşcaş (Palermo) – 3 milioane euro

Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt)- 0,65 milioane euro

Andrei Vlad (FCSB)- 0,25 milioane euro

Virgil Ghiță (Viitorul)- 1 milion euro

Ricardo Grigore (Dinamo)- 0,70 milioane euro

Adrian Rus (Sepsi)- 0,8 milioane euro

Adrian Petre (Esbjerg)- 1,5 milioane euro

Andrei Ciobanu (Viitorul)- 0,80 milioane euro

Andrei Ivan (Rapid Viena)- 1 milion euro

Darius Olaru (Gaz Metan)-1,1 milioane euro

Vlad Dragomir (Perugia)- 1,5 milioane euro

Radu Boboc (Viitorul)- 0,90 milioane euro

Citește și...