Tristan Tate și-a umilit logodnica în public, după ce a anunțat că vrea un copil. Cristina Pazurati, în lacrimi

Publicat: 12/04/2019 | 12:38

Tristan Tate a făcut afirmații umilitoare în timpul unei discuții purtată cu logodnica lui, Cristina Pazurati. Inima blondei s-a sfâșiat de durere la auzul dorințelor excentricului afacerist, iar ochii ei s-au umplut de lacrimi. Totul s-a petrecut când cei doi nu erau singuri, ci cu un grup de prieteni.

Citește și: Iubita lui Tristan Tate, replici acide în primul ei interviu: “Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea!”

Tristan Tate și-a umilit logodnica în public

Omul de afaceri britanic și Cristina Pazurati formează un cuplu, însă… în cadrul unei întâlniri, el i-a subliniat că, de fapt, are mai multe relații cu diferite femei. Când a auzit mărturisirea făcută de logodnicul ei, blondina a avut lacrimi în ochi. Câțiva apropiați de-ai lor au participat la discuția purtată de ei.

“Tristan Tate a umilit-o pe Cristina pentru că a spus, clar și răspicat, că el, de fapt, nu poate spune că are o relație cu cineva dacă apare în diverse momente alături de ea. Adică, chiar dacă ei sunt împreună, el are mai multe relații, oricum, și că preferă să nu și le asume… Momentan se bucură de avantajele de a fi alături de mai multe femei, va alege după”, a declarat una dintre prietenele Cristinei Pazurati, relatează wowbiz.ro.

Amica blondinei a mai dezvăluit că, în momentul în care aceasta a fost la un pas să izbucnească în plâns, Tristan Tate i-a explicat care este motivul pentru care nu își asumă relația lor și de ce pretinde că are mai multe domnișoare în «vedere».

“Tristan i-a spus că afacerile pe care le are el, în care, evident, sunt implicate mai multe femei, îi dictează să se poate așa, să pară singur, așa că nu trebuie să își facă mari speranțe când va veni vorba de nuntă și de expunerea publică a momentului”, a mai spus aceeași tânără.

Una dintre prietenele Cristinei Puzarati a mărturisit că ea și Tristan Tate au mai fost împreună înainte ca britanicul să formeze un cuplu cu Bianca Drăgușanu: “Ceea ce nu se știe este că Tristan Tate și Cristina au mai fost împreună, înainte ca el să fie cu Bianca. După ce i-a dat papucii Biancăi, Tristan s-a reîntâlnit cu Cristina și și-a dat seama că ea este femeia pe care o dorește el, de fapt. Așa că, sunt împreună, se distrează împreună, iar ea în însoțește cât de des poate în călătoriile de afaceri ale lui Tristan”.

Iubita lui Tristan Tate își dorește o carieră strălucită în lumina reflectoarelor și printre joburile pe care vrea să le “bifeze” se numără și acela de prezentatoare. Deocamdată, ea a lansat prima melodie, care se bucură de un videoclip în care apare alături de Lenna.
×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020