Trucul ieftin pe care Meghan Markle îl folosește pentru a avea o față perfectă!

Publicat: 18/11/2018 | 17:21

Ducesa de Sussex apelează la un truc de make up care  o face să arate fresh la orice apariție publică, deși oboseala provocată de sarcină își spune deja cuvântul. 

Meghan Markle este o mămică foarte chic, cu apariții impecabile de fiecare dată, de la haine și până la make up. Nu multă lume știe însă că ea apelează la un truc ieftin pentru a-și ascunde oboseala ochilor.

De cele mai multe ori, Meghan Markle își conturează ochii cu maro închis, însă recent, la Centenarul Armistițiului, a fost zărită cu un machiaj mai subtil.

Un expert în make-up a dezvăluit că linia maro deschis de la baza ochiului nu este întâmplătoare, ci un truc eficient pentru a ascunde oboseala.

Meghan pare să aibă o linie fină de eyeliner nude la baza ochilor. Îmi place acest aspect. Și eu îl folosesc des, mai ales atunci când clientele mele au o zi grea“.

Acest truc face ca ochii să pară mai mari și mai luminoși. Totodată, ascunde roșeața și oboseala și te face să arăți ca și cum ai vut o noapte lungă și odihnitoare”, a declarat make-up artistul Francesca Abrahamovitch.

Dacă vreți să obțineți acelați look, urmați sfatul Francescăi: folosiți un creion alb sau nude pe pleoapa de jos, apoi rimelul. Dacă vreți totuși să aveți ochii conturați, folosiți și un creion negru, la baza genelor, dar fără să le amestecați.

 

 

Citește și...