Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș, adus în țară. Imagini LIVE de la fața locului

Publicat: 10/12/2019 | 13:02

Cornel Galeș, soţul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de maşină, produs de Ziua Națională a României. Tragedia a avut loc în Spania, acolo unde fostul impresar locuia de aproximativ doi ani. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost adus în această seară în România cu un avion, într-un sicriu sudat, care nu mai poate fi deschis. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a transmis LIVE imagini de la fața locului.

Citește și: Ți se sfâșie inima. Ce mesaj a scris fosta iubită a lui Cornel Galeș pe coroana cu flori depusă lângă sicriul acestuia

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș, adus în țară

UPDATE 18:51 – În urmă cu câteva minute, mașina mortuară care a transportat coșciugul cu trupul lui Cornel Galeș a ajuns la Biserica Bazilescu.

Soțul regretatei Ilena Ciuculete va fi înmormântat joi, 12 decembrie, în același loc în care artista de muzică populară își doarme somnul de veci.

În urmă cu puțin timp, sicriul cu trupul lui Cornel Galeș a fost depus la Biserica “Sfântul Nicolae Bazilescu” din București —> http://bit.ly/2YAZiNvSoțul Ilenei Ciuculete se află într-un coșciug de zinc și a fost adus din Spania cu un avion de linie, scos prin subsol si transportat spre dric cu o motostivuitoare —> http://bit.ly/2YAZiNvCele mai importante știri ale zilei:1. EXCLUSIV | Gheorghe Dincă și-a denunțat complicele. Fănică Risipițeanu este adevăratul "monstru din Caracal" —-> http://bit.ly/2LHf4Bj2. O vedetă cunoscută de la noi este însărcinată pentru prima dată —-> http://bit.ly/2Pa9x8J3. Război în lumea interlopă! Adrian Corduneanu, mesaj tranșant pentru dușmani: ”Când mă întorc http://bit.ly/2E5sfYK4. Mihai Morar, declarație uimitoare: "Am trei copii cu două femei. Asta e povestea mea adevărată" —> http://bit.ly/2YyFVVn5. Ce pedeapsă a primit What`s Up după ce și-a agresat iubita aseară —-> http://bit.ly/36cvNEu6. Asta schimbă tot! De ce a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu. Era deja mort cu o zi înainte de accident —-> http://bit.ly/2P5mVL87. Dovada că What’s Up bate femei. La Exatlon, a fost la un pas s-o agreseze fizic pe Lili Sandu. Vezi imaginile —> http://bit.ly/2RCSMo5

Publicată de Cancan.ro pe Marţi, 10 decembrie 2019

UPDATE 18:30 – Mai mulți apropiați au ajuns la lăcașul de cult unde s-au făcut pregătirile pentru aducerea sicriului lui Cornel Galeș.

UPDATE 17:59 – Coșciugul în care a fost depus trupul fără viață al lui Cornel Galeș va fi depus la Biserica “Sfântul Nicolae Bazilescu” din București – tot aici a fost adusă în urmă cu aproape trei ani și soția lui, Ileana Ciuculete.

UPDATE 17:45 – În urmă cu puțin timp, avionul la bordul căruia s-a aflat sicriul cu trupul lui Cornel Galeș a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă. Coșciugul de zinc a sosit în România din Spania cu un avion de linie și, potrivit unor apropiați de-ai săi, acesta a fost scos prin subsol si transportat spre dric cu o motostivuitoare.

Viviana Mantoiu, fosta iubită a lui Cornel Galeș s-a ocupat de toate formalitățile necesare aducerii trupului în țară, dar și cele necesare preluării de la aeroport de către firma de pompe funebre.

Chiar dacă s-au despărțit de câteva luni bune, fosta iubită a lui Cornel Galeș a fost cea care a merg de urgență în Spania, după ce a auzit de accidentul mortal. Viviana Mantoiu s-a ocupat de toate formalitățile în acest caz dramatic, inclusiv de repatriere. Înmormântarea fostului impresar va avea loc joi, la Cimitirul Străulești 2, din Capitală, unde se află îngropată și Ileana Ciuculete. (CITEȘTE ȘI: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ. O IMPLICĂ ȘI PE ILEANA CIUCULETE!)

Viviana Mantoiu a reușit să se ocupe de formalitățile de la morgă și cele pentru repatriere, chiar dacă nu este rudă cu fostul impresar, însă, la obiectele personale și apartamentul din Spania au acces doar moștenitorii direcți ai lui, inclusiv fiica lui, Claudia.

Se afla în depresie puternică: „Păcat de el, era tânăr

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, pe care amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire. (NU RATA: CE SCRIE PRESA DIN SPANIA! CUM A MURIT, DE FAPT, CORNEL GALEȘ)

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, ne-a dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș  s-a confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu aproximativ doi ani, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui.

Cum a murit Cornel Galeș

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania. Soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete a sfârșit în urma unui grav accident rutier, produs în apropiere de Valencia.

Decesul fostului impresar a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la accident. Ulterior şi iubita acestuia a confirmat informaţia, spunând că Galeş se afla în maşină alături de alte două persoane când autoturismul a fost implicat într-o ciocnire frontală cu un altul.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Cornel Galeș petrecuse alături de un prieten apropiat care își serba onomastica.  Citește și: Fiica Vivianei, mesaj dureros după moartea lui Cornel Galeș: ”Se zice că Dumnezeu…”

Citește și...