Jurământul pe care ultima iubită i l-a făcut lui Cornel Galeș. O implică și pe Ileana Ciuculete!

Autor: C. C.
Publicat: 05/12/2019 | 23:18

Tragedia momentului în showbiz scoate la iveală noi și noi detalii cutremurătoare. Viviana, femeia în brațele căreia Cornel Galeș și-a găsit liniștea după ce a rămas văduv, s-a angajat să ducă mai departe dorința acestuia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră legate de jurământul pe care ultima iubită i l-a făcut soțului Ilenei Ciuculete. (CITEȘTE ȘI: „TESTAMENTUL” PE CARE CORNEL GALEȘ L-A LĂSAT CU LIMBĂ DE MOARTE: ”POT SĂ MOR ORICÂND. NU ÎMI ESTE FRICĂ! REGRET DOAR CĂ…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte senzaționale legate de angajamentul pe care și l-a luat ultima iubită a lui Cornel Galeș. (VEZI ȘI: AVEREA SECRETĂ A LUI CORNEL GALEȘ. ÎNAINTE SĂ MOARĂ A PLĂTIT UN SAC DE BANI CA SĂ CUMPERE O…)

La scurt timp după decesul îndrăgitei cântărețe de muzică populară Ileana Ciuculete, soțul ei a recurs la un gest uluitor. Cornel Galeș a angajat o florărie din Capitală pentru ca, în fiecare săptămână, să aducă la mormântul artistei trandafiri proaspeți. Mai mult decât atat, bărbatul a plătit o femeie care să facă curat și să întrețină mormântul Ilenei Ciuculete. Acum, după ce Cornel Galeș și-a găsit sfârșitul, într-un accident rutier, ultima iubită a acestuia și-a luat un super-angajament.

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Viviana a promis apropiaților lui Cornel că se va ocupa personal de contractele pe care iubitul ei le avea. Din câte se pare, Viviana va plăti de acum înainte florăria cu care bărbatul avea contract, pentru a aduce flori proaspete atât la mormântul Ilenei Ciuculete, câtși la locul de veci al acestuia, din Cimitirul Străulești 2. (NU RATA: ULTIMA IUBITĂ A LUI CORNEL GALEȘ A FĂCUT CHETĂ PRINTRE PRIETENI PENTRU ÎNMORMÂNTARE!)

Ultima iubită i-a făcut un jurământ lui Cornel Galeș.

Confesiunile lui Cornel Galeș!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș  s-a confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu aproximativ doi ani, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui. (VEZI AICI: CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ DE LA PRO TV SE CĂSĂTOREȘTE CU REGIZORUL CARE A LUCRAT CU MUTU, HAGI ȘI ANTONIA!)

”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă  la mai mult”s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul.

Cornel Galeș i s-a confesat unui prieten înainte de a-și găsi sfârșitul

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital, din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.

Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...