Ce s-a întâmplat cu trupul neîsuflețit al lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 29/04/2019 | 12:20

Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă, a murit în urma unui accident teribil petrecut la intrarea în localitatea Săcele. Răzvan Ciobanu venea dinspre Năvodari, iar ancheta este în plină desfășurare, polițiștii încercând să pună cap la cap toate informațiile acumulate pas cu pas.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării necropsiei. De-abia după această necropsie vor fi stabilite, cu exactitate, toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

Din primele informații, a reieșit că Răzvan Ciobanu a murit cu mai multe ore înainte ca trupul său neînsuflețit să fie descoperit, lângă mașina avariată, de un localnic care a sunat la numărul de urgență 112.

Citește și: Exclusiv. Prima reacție a familiei lui Răzvan Ciobanu. “Ne-a mințit că merge la Vâlcea”

Se conturează două ipoteze

Răzvan Ciobanu a fost descoperit lângă mașina avariată, iar polițiștii au tras concluzia că acesta nu purta centura de siguranță. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din poliție au declarat că nu au fost descoperite urme de frânare la locul accidentului, fiind luată în calcul și ipoteza sinuciderii. O altă ipoteză de lucru a anchetatorilor este aceea că Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan înainte de impactul fatal.

Citește și: Exclusiv | Prima reacție a prietenului lui Răzvan Ciobanu: „Am auzit că..”

Citește și...