Exclusiv | Prima reacție a prietenului lui Răzvan Ciobanu: „Am auzit că..”

Publicat: 29/04/2019 | 10:15
Exclusiv | Prima reacție a prietenului lui Răzvan Ciobanu: „Am auzit că..”

Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă decedat în noaptea de duminică spre luni, într-un accident de circulație petrecut în județul Constanța, nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală. 

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale, însă susține că relația lor s-a desfășurat firesc, ca oricare alta.

Unul dintre prietenii lui Răzvan Ciobanu – designerul Mircea Bărbulescu – este devastat la aflarea veștii că acesta nu mai este în viață:

“Sunt șocat de această veste. Mă doare sufletul. Îmi pare foarte rău de ce am auzi în dimineață această. Este un sentiment extrem de ciudat. Nu pot să vorbesc mai mult…îmi pare rău”, a declarat Mircea Barbulescu.

Citește și: Exclusiv | Primele fotografii cu cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Ancheta este în curs de desfășurare

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.

Citește și: Unde a fost găsit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă