Tudor Băluță, transfer la Brighton! Primele declarații ale jucătorului

Publicat: 31/01/2019 | 17:24

Brighton & Hove Albion a oficializat transferul lui Tudor Băluță. Mijlocașul de 19 ani a semnat un contract valabil pe trei ani și jumătate. Detaliile financiare nu au fost dezvăluite de clubul lui Florin Andone.

”Suntem încântați să îl primim pe Tudor la clubul nostru. Este încă un transfer pe care cu siguranță îl putem dezvolta pentru viitor”, a spus David Weir, managerul clubului, potrivit Digi Sport.

Englezii au anunțat și faptul că Tudor Băluță va evolua la Viitorul până la finalul sezonului, el urmând a fi monitorizat de Brighton.

Tudor Băluță a oferit primele declarații, după ce a semnat cu Brighton: ”Sunt foarte fericit să fiu aici. Este o zi importantă pentru mine. Să fac parte din acest club este cea mai bună decizie pe care am luat-o.

Sunt foarte fericit și de-abia aștept să joc aici începând din această vară. Am ales clubul acesta pentru condițiile de aici. Terenul de antrenament, staff-ul, prima echipă, stadionul. Totul este incredibil. Cred că am luat decizia bună.

Totdeauna a fost un vis să joc în Anglia și acum sunt aproape să fac asta. De-abia aștept să joc pentru echipă. Sunt un jucător versatil. Pot juca în apărare sau la mijloc. Cel mai important lucru este să mă dezvolt cât mai mult”, a spus Băluță, pentru site-ul oficial al lui Brighton.

Tudor Băluță, cel mai scump transfer din istoria Viitorului

Întrebat de moderatorul emisiunii Fotbal Club, Radu Naum, dacă e cea mai importantă sumă câștigată la un transfer făcut de Viitorul, Hagi a răspuns clar: ”Da!”. Sursele Digi Sport anunță că Viitorul va încasa trei milioane de euro pentru Băluță.

Băluță va avea un salariu lunar în valoare de 45.000 de euro. În plus, internaționalul român a fost recompensat și cu suma de 80.000 de euro la semnătură și a parafat un contract pe 3 ani și jumătate.

Citește și...