Tudor Chirilă, înjurat și amenințat de un parcagiu după ce a sărit în apărarea unei femei agresată de bărbat. Artistul a filmat scenele incredibile și l-a reclamat la poliție

Publicat: 13/06/2019 | 15:15
Tudor Chirilă, înjurat și amenințat de un parcagiu după ce a sărit în apărarea unei femei agresată de bărbat. Artistul a filmat scenele incredibile și l-a reclamat la poliție

Tudor Chirilă a fost martor la agresarea verbală a unei femei de către un parcagiu din București. Revoltat de atitudinea halucinantă a angajatului, artistul s-a apropiat de el și i-a cerut socoteală pentru comportamentul său. Acesta a fost momentul în care individul a răbufnit: l-a înjurat și l-a amenințat pe cântăreț, care și-a păstrat calmul în fața “tornadei” de cuvinte care i-au fost adresate ca la ușa cortului. Juratul de la “Vocea României” s-a oprit direct la o secție de poliție, unde a depus o plângere penală pentru amenințare și comportament abuziv.

Citește și: Tudor Chirilă a cedat nervos: “Sunt nevoit să opresc aici spectacolul”

Tudor Chirilă, înjurat și amenințat de un parcagiu

Imediat ce veți da play la clipul de mai jos, făcut public de Tudor Chirilă, veți putea auzi cum a decurs discuția dintre el și parcagiul agresor. Înainte de acest episod, angajatul de la Parcări ar fi agresat verbal o femeie  care mergea cu trotineta pe pista de biciclete.

 “De ce vorbești urât cu femeia aia? (…). A trecut o femeie pe lângă tine. Dar de ce ați înjurat o femeie și i-ați spus: «Du-te în p^&* mea!»? Femeia aia trecea pe pistă de biciclete… Nu, sunt un cetățean. Nu vreau să mă duc. Ah, marș? Așa vorbești? (…). E spațiu public. (…). Dar vreau ca tu, ca funcționar public, să nu fii mitocan cu femeile pe stradă, înțelegi? (…). De ce mă faci cretin? (…).” sunt replicile cântărețului.

Parcagiul s-a înfuriat enorm când a văzut că Tudor Chirilă îi cere socoteală pentru comportamentul său: “Du-te în Piața Victoriei și țipă, nu aici! Băi, nu fi golan! (…), aici e locul meu de muncă. Nu ai tu treabă! Femeia aia trebuie să vorbească ea, nu, tu! Ești avocatul ei cumva? Atunci du-te, prietene de aici! (…). Marș, atunci! Exact! Poate așa înțelegi. (…). Eu lucrez aici, este parcare publică! (…). Băi, băiatule, tu ești cretin? Marș din fața mea, ți-am spus! (…)”.

După aceste scene incredibile, Tudor Chirilă a mers la secția de poliție nr. 1 din București, unde a depus o plângere. Ulterior, el a făcut publice imaginile de mai jos, iar în dreptul lor a scris un mesaj în care a povestit ce s-a întâmplat. Mai mult, el l-a etichetat și pe primarul general al Capitalei.

“Gabriela Firea, ce aveți de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotineta (aflată pe pista de biciclete) cu «Du-te-n p^&* mea de aici!»? Cam cît tre’ să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violența de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?

P.S.: Mă aflu la poliție (sectia 1), unde am făcut plângere penală pentru amenințare și comportament abuziv.

P.S.2.: Hai să aveți o zi mai bună :)”,  a scris Tudor Chirilă pe pagina lui oficială de Facebook.

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.PS2. Hai sa aveti o zi mai buna:)

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019

Citește și...