Tudor Chirilă, pus în fața unei situații neplăcute la „Vocea României”: „Urăsc show-ul ăsta!”

Publicat: 27/10/2018 | 09:20
Tudor Chirilă, pus în fața unei situații neplăcute la „Vocea României”: „Urăsc show-ul ăsta!”

Tudor Chirilă a fost pus în fața unei situații grele în calitate de jurat, în ediția de vineri (26 octombrie). A fost etapa confruntărilor, iar juraților le-a fost foarte greu să aleagă între concurenți. Irina Rimes nu s-a mai abținut la un moment dat și a spus „Băga-mi-aș!”, în momentul în care a fost nevoită să aleagă între două dintre concurentele sale.

Nici lui Tudor Chirilă nu i-a fost ușor! Artistul a fost impresionat de calitățile vocale ale elevilor săi și și-ar fi dorit să nu fie pus în situația în care să aleagă între Șandor Dombi și Mihai Meiroș, care au cântat celebra piesă „Tennessee Whiskey”.

„Urăsc show-ul ăsta!”, a spus Tudor Chirilă la „Vocea României”. Într-un final, artistul l-a ales pe Mihai Meiroș. Fiul lui Șandor Dombi a fost foarte supărat, dar Tudor Chirilă a încercat să îl consoleze. Niciun antrenor nu l-a salvat pe tatăl său.

„Nu te supăra pe mine…Și pentru noi este greu!”, i-a spus Tudor Chirilă băiatului. (Citește și Bombă! Tudor Chirilă, filmat în timp ce se săruta cu o vedetă Pro Tv!)

Noi prevederi în Regulamentul Vocea României 

Regulamentul a suferit unele modificări, iar în cea de-a doua etapă a competiției se va oferi antrenorilor posibilitatea de a a apela la un truc. Acesta le va permite să fure elevii colegilor.

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă.

La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.