Tudor de la Fly Project și-a înșelat soția! Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate: ”A fost un an greu”

Publicat: 13/09/2020 | 18:42

Tudor de la Fly Project și-a înșelat soția! Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitatea soțului? Ei bine, fosta prezentatoare TV a dezvăluit totul.

Sunt împreună de 15 ani, se iubesc și au un copil împreună. Însă… puțini sunt cei care știu că nu totul a mers ca pe roate în relația Anamariei Ionescu și a lui Tudor de la Fly Project.

În 2010, relația lor a fost la un pas să se sfârșească. Atunci, Tudor a călcat strâmb și și-a înțelat soția. Au fost momente grele pentru Anamaria Ionescu, care a decis atunci să se despartă de iubitul ei. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT SOȚUL VULPIȚEI DUPĂ CE A AGRESAT O ECHIPĂ DE JURNALIȘTI. A IEȘIT CU PARUL ȘI…)

Într-un final, însă, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și au reușit să treacă peste orice obstacol.

În toți acești 15 ani am trecut prin toate încercările unei relații: și prin certuri și prin despărțiri și am trecut prin această pandemie împreună. (…) Am stat despărțiți 5, 6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod.

A fost un an greu pentru mine, pentru că încercam să-mi dau seama ce s-a întamplat. Mi-am dat seama că și eu am făcut foarte multe greșeli și am fost suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am încheiat capitolul fără discuții, reproșuri.

În acele 5, 6 luni cât am fost despărțiți, orice loc îmi aducea aminte de el. El a făcut pasul spre împăcare, dar timid. Până la urmă l-am ajutat și eu. A fost o împăcare în 2 reprize”, a spus Anamaria Ionescu la Antena Stars.

Anamaria și Tudor Ionescu s-au căsătorit în 2015

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţiei Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU “UMBLĂ LA PUȘCULIȚĂ” DE CÂND S-A ÎNTORS DIN TURCIA)

Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează însă un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe 1 august 2017, Anamaria a născut o superbă fetiţă.