Tudor Sișu s-a pocăit! Ce l-a făcut să renunțe la droguri și să se apropie de Dumnezeu

Publicat: 16/05/2018 | 19:34

Condamnat de două ori pentru trafic și consum de droguri, Tudor Sișu a acordat un interviu pentru televiziunea Patriarhiei Române în care a recunoscut că s-a pocăit!

Rapperul Tudor Sișu și-a petrecut patru ani din viață după gratii, după ce a fost acuzat de consum și trafic de droguri. Între timp, ”reabilitarea” artistului s-a făcut doar nu prin muzică, ci și prin biserică. Sișu a mărturisit într-un interviu acordat Trinitas TV că s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu de când a ieșit din închisoare.

„Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (…) M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Inainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat. Am fost arestat, am venit acasă și mereu ma întorceam la aceeași chestie. În momentul în care am schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. (…) Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață. Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajută să menții legătura cu El! E acolo!”, a spus Tudor Sișu la Trinitas TV.

Citește și Sişu şi nevasta, sfârşit de poveste! A bătut-o şi a înjurat-o, însă legea ţine cu el. Ce decizie au luat judecatotii!

 

Citește și...