Turişti din 30 de hoteluri, filmaţi pe ascuns. Imaginile erau urmărite live, pe internet

Publicat: 21/03/2019 | 15:18

Descoperire halucinantă în Coreea de Sud. Turiști din nu mai puțin de 30 de hoteluri ar fi fost filmați, pe ascuns, iar imaginile distribuite, live, pe internet. Și nu gratuit, firește, ci pe baza… unui abonament lunar. 

Conform digi24.ro, camerele video erau ascunse în uscătoarele de păr, în decodoarele TV sau în dulapuri. Doi bărbaţi au fost arestaţi, dar fenomenul este departe de a fi combătut. Din informații reiese că încă se filmează peste tot, chiar şi în casele oamenilor.

„Mi-e frică să stau în casă acum, din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Am fost filmată la mine acasă. Nu vreau să fiu aici, dar îmi este teamă să ies din casă, chiar şi pe timpul zilei”, a spus o femeie traumatizată de o astfel de întâmplare.

„Nimeni nu ştie cine este şi trebuie să mergem mai departe. Eu vorbesc pentru că vreau să vorbesc, dar viaţa mea a fost distrusă după acest incident. Şi eu nu am greşit cu nimic!”, a declarat o altă femeie.

În urma acestei descoperiri uluitoare, peste 6 400 de plângeri au fost depuse în Coreea de Sud. Mai mult, au avut loc ample mișcări de stradă ale femeilor, zeci de mii de femei solicitând pedepse foarte aspre pentru care filmează fără a avea permisiune.

Citește și...