Turistii au gasit planorul disparut in august! Raed Arafat: „Nu l-am gasit din cauza padurii”

Publicat: 21/11/2015 | 13:28
Turistii au gasit planorul disparut in august! Raed Arafat: „Nu l-am gasit din cauza padurii”

Planorul disparut in munti la inceputul lunii august a fost gasit, intamplator, de niste turisti! Oamenii au dat peste resturile apartului de zbor intr-o padure din zona Postavaru, Brasov!

Alarma a fost data in aceasta dimineata, la serviciul de urgenta 112. Un grup de turisti aflati pe munte au anuntat ca au gasit un aparat prabusit si, se pare, si un cadavru, intr-o zona impadurita din Muchea Cheii, Brasov.

planor

Jandarmii montani au fost mobilizati imediat, pentru a confirma descoperirea si a identifica victima iar la fata locului este asteptata si o echipa de procurori.

 

mircea craciun

Secretarul de stat MAI Raed Arafat a declarat ca acea zona a fost verificata de mai multe ori, dar padurea deasa nu a permis gasirea aparatului prabusit de aproape patru luni.

 

mircea craciun

„S-a mobilizat un elicopter pentru o filmare cu echipamente speciale. Parchetul preia cazul si continua investigatiile intrucat nu mai este o situatie de urgenta. Din informatiile pe care le am, zona Postavaru a fost cautata de mai multe ori chiar de jandarmi montani, chiar si pe calea aerului, am spus chiar de atunci ca exista posibilitatea sa nu fie vizibil din cauza padurii Turistii care l-au gasit nu se aflau pe un traseu marcat” a explicat Raed Arafat.
 

Panoristul Mircea Craciun, in varsta de 57 de ani, s-a prabusit pe 6 august si pana acum resturile aparatului sau de zbor au fost de negasit.
(Gabreil Constantinescu)

 

Citește și...