Tyler Butterfield a murit la doar 20 de ani! Colegii artistului sunt în stare de șoc

Publicat: 31/10/2018 | 14:34
Tyler Butterfield, un tânar artist de 20 de ani, a murit într-un teribil accident rutier. Colegii de trupă sunt şocaţi de veste. Tyler era student în anul trei la Universitatea Nebraska-Lincoln şi membru al fanfarei.
În momentul accidentului, tânărul se afla într-o maşină cu alţi doi colegi de trupă și au intrat într-un alt autoturism, într-o intersectie. Tyler a murit pe loc, în timp ce alti doi tineri au fost răniţi. „Iubitor, bun, grijuliu, milos şi atent”, au fost cuvintele folosite de familie şi prieteni, pentru a-l descrie.
A fost un tânăr minunat şi o frumoasă fiinţă umană, care a fost foarte iubit de familie şi prieteni şi căruia îi vom duce lipsa”, a mărturisit mătuşa tânărului.

Rapperul Young Greatness a murit la 34 de ani, după ce a fost împușcat

Young Greatness a fost ucis în orașul lui natal, New Orleans. Crima s-a produs în zorii zilei de luni, 29 octombrie, iar oficiali din poliție au declarat că focurile de armă au fost trase în jurul orei 1:35, potrivit CBS NEWS. Regretatul artist, al cărui nume din buletin este Theodore Jones, a fost declarat mort în locul în care a fost asasinat. Agenții au dezvăluit că acesta avea o singură plagă împușcată. Mai mult, mașina rapperului a fost furată de la locul crimei și, conform primelor informații, polițiștii din New Orleans caută doi suspecți. De asemenea, ei încearcă să afle identitatea criminalilor, cât și motivul care a dus la această tragedie.

Rapperul Young Greatness s-a născut în New Orleans și s-a mutat în Houston după uraganul Katrina. Luna trecută, pe 19 septembrie, el a împlinit 34 de ani.