Tzancă Uraganu și-a luat un nou bolid, deși e afectat de criză. Suma uriașă pe care a plătit-o pe mașina nouă

Publicat: 03/09/2020 | 17:42

Afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus, Tzancă Uraganu a făcut “o alegere modestă” când a decis să își cumpere un nou bolid. De la Lamborhini și Rolls Royce, manelistul a trecut la un autoturism care are o valoare mai mică… pentru unii oameni! Pentru alții, suma plătită de artist pentru noua bijuterie pe patru roți este una uriașă.

Citește și: Bianca Pop “și-a băgat coada” în mariajul lui Tzancă Uraganu? Nici nu s-a însurat bine cu fosta amantă, că a și înșelat-o

Tzancă Uraganu și-a luat un nou bolid

Colecția de mașini a lui Tzancă Uraganu s-a mărit cu un Mercedes GLE din 2019, iar vestea a fost făcută publică de el. Cunoscutul manelist a publicat pe contul său de Facebook imaginea de mai jos, iar la descriere a notat: “Hai să ne fie de bine… câte o schimbare e bună venită”. În aceeași fotografie mai apare o mașină care este același model, însă este mai vechi cu un an. Noul bolid al artistului costă în prezent 70.000 de euro, relatează wowbiz.ro.

“Astea sunt cu banii de pe semințe” este comentariul lăsat de unul dintre internauți.

Nu rata: Tzancă Uraganul, apel disperat după moartea fulgerătoare a lui Tavy Puștiu: “Nu se poate așa ceva, am văzut și…”

Tzancă Uraganu și-a luat un bolid de lux pe care a plătit 70.000 de euro © Facebook
Tzancă Uraganu și-a luat un bolid de lux pe care a plătit 70.000 de euro © Facebook

Descoperă și: Tzancă Uraganul, la braț cu amanta. Deși încă este căsătorit, manelistul se afișează cu Mădălina

Anul trecut, Andrei Velcu, așa cum apare în buletin Tzancă Uraganu, s-a lăudat cu un Rolls Royce Wraith, în valoare de peste 200.000 euro și un Lamborghini Huracan de 250.000 euro. Tot în 2019, el a fost văzut la bordul unui Lamborghini Aventador care costă 400.000 euro. Iar în 2017, cântărețul a anunțat că a devenit proprietarul unui autoturism BMW I8, un bolid de 130.000 euro.

Tzancă Uraganu, confirmat pozitiv cu COVID-19

La începutul lunii trecute s-a aflat că artistul a contractat virusul mortal apărut în China.

“Am fost răcit la plămâni acum două săptămâni și am făcut testul. Mie mi-a trecut răceala, mi-a trecut tot, am luat antibiotic atunci. Dar mie mi-a trecut absolut tot și am făcut testul așa, așa să văd ce e cu testele astea. Mi-a ieșit pozitiv, dar nu am avut absolut nimic

Nu iau nicio pastilă, nu am niciun simptom. Mi-a trecut singur. Și atunci când eram răcit la plămâni, n-am avut febră, nu am avut ceva grav, aveam puține frisoane, eram răcit la plămâni că eu am cântat și transpiram și schimbam 3-4-5 tricouri la un program, că am cântat afară. Mă simt foarte bine”, a declarat manelistul într-un interviu oferit la Antena Stars.

Află și: Nașul Florin Salam, cadouri spectaculoase pentru fetița lui Tzancă Uraganu, la botezul micuței: “A făcut și el așa cum se face”