Ucigașul stewardesei s-a ”plictisit” la închisoare! Le-a solicitat judecătorilor să…

Autor: I.D.
Publicat: 10/06/2019 | 22:43

Marian Clită a fost închis pentru uciderea, cu brutalitate, a disidentului Gheorghe Ursu, în beciurile Securității, dar a fost eliberat condiționat și a recidivat. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) În 2010, Clită a ucis cu bestialitate o stewardesă în camera unui hotel din Copenhaga și a fost adus în România să-și ispășească pedeapsa de 12 ani de închisoare. După ororile făcute, acum, el a cerut magistraților eliberarea condiționată. 

Cine nu-și amintește de Marian Clită, ucigașul disidentului Gheorghe Ursu, care a șocat o lume întreagă? La doar câțiva ani după eliberare, în 2010, el a ucis din nou, cu sânge rece, o stewardesă, în Danemarca. Marian Clită este asasinul disidentului Gheorghe Ursu, cel pe care l-a ucis în bătaie, în beciurile Securității, în 1985, la ordinul fostului şef al Direcţiei de Cercetare Penală a Miliţiei, Tudor Stănică. Se întâmpla pe vremea lui Ceaușescu, iar totul a fost mușamalizat. Clită fost condamnat definitiv după Revoluție, în anii 2000, iar, după nouă ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat condiționat. (CITEȘTE ȘI: UCIGAŞUL STEWARDESEI CREŞTE PISICUŢE ÎN PUŞCĂRIE ŞI ŞI-A TRANSFORMAT CELULA ÎN SERĂ! MARIAN CLITĂ NU SE PLICTISEŞTE DUPĂ GRATII)

Și-a încercat din nou norocul cu magistrații

Ulterior, a fost implicat într-o tâlhărie și a fost arestat preventiv. A părăsit România, iar în 2010 a comis o crimă cu o brutalitate ieșită din comun! Într-o cameră de hotel din Danemarca a ucis în bătaie o stewardesă, strangulând-o și lovind-o cu o bară de metal. Scopul: s-o tâlhărească de bunurile de valoare. Judecătorii i-au dat 12 ani de închisoare și a fost extrădat în România să-și execute aici pedeapsa. (Cel mai bine platit job din București)

“În fapt, la data de 1 martie 2010, în jurul orei 20.00 cel în cauză i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit și cu o bară metalică unei stewardese, într-o cameră de hotel și i-a sustras mai multe bunuri. În urma loviturilor, victima a decedat”, explicau anchetatorii la acea vreme.

Marian Clită și-a încercat acum norocul cu judecătorii români, sperând într-o nouă eliberare condiționată. El a depus în acest sens o cerere, pe 3 iunie. Iar pe 12 iunie, Marian Clită va afla ce au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 4.

Marian Clită a început să crească pisici în spatele gratiilor

Puăcăriaş cu ştate vechi, bărbatul şi-a găsit repede o ocupaţie după gratii. A început să crească pisici, spre disperarea celorlalţi deţinuţi. Nu vă gândiţi că are grijă de una, două mâţe. Nu. Clită are în grijă mai multe pisici pe care le hrăneşte, se joacă cu ele şi nu permite nimănui să se apropie de animale. Când nu stă cu mâţele, criminalul se ocupă de florile din celulă. Camera sa este plină de ghivece, iar Clită este un adevărat talent când vine vorba să îngrijească florile. Spune că asta îl relaxează şi nu permite nimănui să le ude. (VEZI ȘI: ESTE DE NECREZUT CUM ISI TERORIZEAZA COLEGII DE CELULA! CE SE INTAMPLA ACUM CU UNUL DINTRE CEI MAI INFIORATORI ASASINI ROMANI!)

Marian Clită este unul din cei mai temuți condamnați de la noi, din cauza trecutului său extrem de violent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...