Udă și.. dezbrăcată! Imagini cu Lidia Buble ieșind din duș, făcute publice

Publicat: 17/02/2019 | 11:20

Frumoasa Lidia Buble nu se dezminte și apare aproape goală în fața internauților. Bineînțeles, aceștia au fost încântați observând fotografia postată de vedeta lor preferată. 

Cu umerii dezgoliți, părul umed și ciufulit, plus un chip neatins de machiaj, Lidia Buble i-a impresionat pe fani, peste unsprezece mii de aprecieri demonstrând asta.

„Chiar arăți de milioane / Foarte frumoasă / Îți stă așa de bine naturală”au fost câteva dintre mesajele transmise de utilizatori.

Lidia Buble după duș

Citește și: RĂZVAN SIMON ȘI LIDIA BUBLE VOR MERGE, ÎMPREUNĂ, ÎN FAȚA ALTARULUI!

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu reușit

”Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum”, Spunea Lidia Buble la un moment dat, recunoscând că nu dorește să se grăbească. ”Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere.”

Lidia Buble a vorbit atunci și despre ”ziua cea mare”:

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”. 

Citește și: LIDIA BUBLE ŞI RĂZVAN SIMION S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET! PRIMA IMAGINE CU MIRII

Citește și...