Uite cum arată părinții Ioanei Ginghină după 43 de ani de căsnicie! Fata lor a pus capăt mariajului cu Alexandru Papadopol după 12 ani

Publicat: 13/07/2019 | 13:19
Uite cum arată părinții Ioanei Ginghină după 43 de ani de căsnicie! Fata lor a pus capăt mariajului cu Alexandru Papadopol după 12 ani

Ioana Ginghină este ca și divorțată de Alexandru Papadopol, după o căsnicie care a durat mai bine de 12 ani. Nu a avut așa mare noroc în dragoste precum părinții ei, care sunt împreună după 43 de ani de căsnicie. Cum arată?

Ioana Ginghină a semnat actele de divorț la notar, pentru a pune capăt căsniciei de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fetiță de aproape 11 ani, Ruxandra, scrie VIVA!. Ioanei îi sunt alături părinții ei la dureroasa perioadă pe care o traversează. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ, ATAC SUB CENTURĂ LA ALEX PAPADOPOL DUPĂ DIVORȚ: “NU MĂ MAI… NIMENI ÎN PAT”)

Părinții Ioanei Ginghină sunt căsătoriți de nu mai puțin de 43 de ani și nimic nu pare a le zdruncina mariajul. Cei doi o susțin pe Ioana în aceste momente. ”Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme. Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor”,  a declarat actrița de 41 de ani.

S-au cunoscut pe platorurile de filmare

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele a postului Acasă TV, Numai iubirea. S-au îndrăgostit imediat, iar în anul 2007 s-au căsătorit. A apărut apoi Ruxandra Ioana, fata lor, care acum are 11 ani.

Divorțul l-a afectat pe Alexandru Papadopul

De când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină este extrem de activă pe rețelele de socializare. Actrița își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, se fotografiază în diverse ipostaze și, recent, a dezvăluit că vrea să se bucure din plin de viață după ce a devenit femeie liberă.

De partea cealaltă, Alexandru Papadopol pare, încă, afectat de divorț. Reperat într-un parc de un post de televiziune, în cadrul unui festival de film, actorul s-a retras, rapid, departe de ochii curioșilor. De asemenea, nu a schițat niciun zâmbet. Alexandru Papadopol era îmbrăcat în negru, cu barbă și fără verighetă pe deget. Pare schimbat radical, semn clar că divorțul de Ioana Ginghină încă îl macină. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ, CURTATĂ DE UN BĂRBAT MISTERIOS: ”IUBESC FLORILE ȘI CIOCOLATA…”)

Ioana Ginghină: ”Nu e chiar așa de rău să fii singură”

Ioana face ”haz de necaz”, cum se spune, după divorț. Are ”control total” asupra televizorului, se poate uita ore în șir și… mănâncă chestii nesănătoase.

„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase”, scrie actrița.

Iar ”lovitura de grație” vine abia pe final. Ioana Ginghină mărturisește că doarme într-un pat de două persoane, mare, și a realizat că… ”este fantastic” fiindcă ”nu mă mai înghesuie nimeni”. (CITEȘTE ȘI: DE CÂND A DIVORȚAT, ESTE FOARTE ACTIVĂ PE REȚELELE E SOCIALIZARE. CUM ARATĂ IOANA GINGHINĂ ÎN COSTUM DE BAIE)

Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său.

Citește și...