Ultima oră: accident uluitor în centrul Bucureştilor! Fostul boss milionar de la ”Asigurări” şi-a izbit de stâlp Ferrari-ul de 350 mii €!

Publicat: 09/10/2017 | 00:00

În urmă cu puţin timp, celebrul Radu Frîncu, fostul boss al companiei de stat CARE România ("Compania de Asigurări-Reasigurări Exim"), şi-a ”şifonat” serios Ferrari-ul de 350.000 €, după ce a derapat şi a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Uluitorul accident a avut loc în centrul Bucureştilor, mai exact în Piaţa Charles de Gaulle. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România vă prezintă primele imagini de la locul accidentului şi vă ţine la curent cu date de ultimă oră.

 

La câteva minute după accident, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi o brunetă extrem de îngrijorată. Cu toate că la faţa locului nu a fost solicitată o Ambulanţă, fostul boss de la ”Asigurări” a urcat în Toyota tinerei şi s-au îndreptat amândoi către o clinică medicală privată din zona Băneasa.

UPDATE ORA 17.30: Surse medicale ne-au dezvăluit că, în urma impactului, Radu Frîncu s-ar fi lovit la cap, însă radiografiile făcute nu au scos la iveală deocamdată vreun traumatism grav.

Radu Frîncu a ieşit din anonimat acum 4 ani când corpul de control al primului ministru l-a acuzat că ar fi decontat, din banii unei companii de stat, excursii şi bunuri de lux, dar şi note de plata ale soţiei la restaurant. Însă, nu doar acest lucru l-a făcut celebru în lumea bună a Capitalei, ci şi relaţia tumultoasă cu faimoasa „Bunesa”, despre care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit AICI toate detaliile fabuloase!

Omul de afaceri a dus o viaţă de împărat o bună perioadă de timp. De fapt, câţiva ani, însă când banii s-au terminat, Radu Frîncu nu s-a mai bucurat de atenţia bunesei Oana Marica, cea care i-a fost iubită încă din timpul mariajului cu fosta soţie, Catrinel, de care a divorţat în 2012. Din cauza tinerei pe care a făcut-o patroană de saloane în Capitală s-a şi despărţit de soţie, însă acum, după câţiva ani de burlăcie, Frîncu încearcă să-şi împace fosta nevastă şi nu de puţine ori i-a cerut să revină la vechiul statut, adică cel de familist. Sătul probabil de viaţa de oraş, dar şi de separările de Oana Marica, Radu Frîncu îşi doreşte să fie alături de Catrinel şi fiul lor.

Citește și...