Ultima oră. ”Bad boy” Tamaș, 2 ani de închisoare cu executare! ”Și-a semnat condamnarea…”

Publicat: 27/03/2019 | 22:54

Codul penal din Israel este necruțător. Pentru că a condus băut un vehicul, ”Bad boy” Tamaș riscă doi ani de închisoare cu executare. Nati Meir, un cunoscut om de afaceri, susține că fotbalistul și-a semnat, practic, condamnarea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră.

Gabi Tamaş rămâne reţinut la secţia de poliţie până duminică, după ce a fost prins beat la volan în Israel. Fundașul a fost surprins de polițiști în timp ce conducea cu 205 km/h, motiv pentru care a ajuns pe mâna oamenilor legii, iar miercuri a fost audiat în faţa unui judecător.

Nu mai puțin de două ore a dat explicații Gabi Tamaș în fața instanței. Un adevărat record pentru un astfel de caz. Fotbalistul a ajuns la Tribunalul din Petah Tikva, aflat la 15 kilometri de Tel Aviv, miercuri, în jurul orei 13:00. Flancat de polițiști, dar neîncătușat! Nu a oferit nicio declarație.

(VEZI AICI: REACȚIA LUI GIGI BECALI DUPĂ CE GABI TAMAȘ A FOST PRINS ÎN STARE DE EBRIETATE LA VOLAN)

Nati Meir, verdict crunt: “Nu-l văd deloc bine!”

După audieri, Gabi Tamaș a ieșit din sală înconjurat, din nou, de oamenii legii. Ioana, soția fotbalistului, a fost martor în proces. La fel ca și ofițerul de presă al lui Hapoel Haifa, club unde fundașul este legitimat. Internaționalul român a plecat în stare de ebrietate de la aniversarea lui Oren Sterling, directorul grupării din Israel.

Într-un final, Gabi Tamaș a fost pus sub control judiciar și urma să-şi petreacă următoarele zile în arest la domiciliu. Dar poliția din Petah Tikva a făcut apel şi a reușit să obțină reținerea fotbalistului la secție până duminică. Fundaşul așteaptă cu mari emoții un verdict. Cert este că riscă închisoare cu executare, situația fiind una extrem de complicată.

(CITEȘTE ȘI: TITULARUL LARIE A DAT CĂRŢILE PE FAŢĂ! DISCUŢIA SECRETĂ DE LA UN ŞPRIŢ ÎNTRE FCSB-IŞTI! DACĂ ÎI AUZEA GIGI BECALI… TOTUL ARE LEGĂTURĂ CU GABI TAMAȘ)

Îl cunosc personal pe Gabi Tamaș. Pot spune, fără să exagerez, că și-a semnat condamnarea. Locuiesc în Israel, sunt cetățean al acestei țări și cunosc foarte bine legea. În acest caz, existau două posibilități: să primească interdicția de a părăsi țara, să fie plasat în arest la domiciliu sau să rămână, în continuare, reţinut. S-a ales ultima variantă. Fapta lui este pedepsită cu închisoare de la doi la trei ani cu executare. Nu-l văd deloc bine. Mă repet, și-a semnat, practic, condamnarea. Asta și din cauza faptului că o persoană, cu cât este mai populară, cu atât este mai aspru pedepsită în Israel, pentru că reprezintă un model pentru societate”, a declarat omul de afaceri Nati Meri pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriel Tamas riscă închisoare cu executare după ce a fost prins băut la volan

Firul evenimentelor

În noaptea de luni spre marți, Gabi Tamaș “zbura” cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de doar 90. În cele din urmă, după o urmărire ca-n filme, polițiștii au reușit să-i oprească mașina. Oamenii legii au simțit, imediat, miros de alcool când au ajuns în dreptul geamului fundașului. Acesta din urmă se afla în mașină cu două femei, una dintre ele fiind soția sa, Ioana.

Polițiștii l-au dat pe Gabi Tamaș jos din mașină și, după testele efectuate pe loc, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel. Pentru că a condus beat și a fost prins de radar cu mult peste viteza legală, fundașul are șanse mari să primească minimum doi ani de închisoare cu executare. În niciun caz doar amendă, cum s-a vehiculat în România.

(NU RATA: CRISTI TANASE, PRINS BEAT LA VOLAN SI FARA PERMIS)

Mai mult, Gabi Tamaș nu s-ar fi putut ține pe picioare în fața polițiștilor. Aceștia l-au rugat să meargă drept câțiva metri, dar fotbalistul, pur și simplu ar fi căzut. Oamenii legii au mai depistat că fundașul nu avea poliță de asigurare la autoturism, infracțiune deosebit de gravă în Israel. Mașina fotbalistului a fost reținută timp de 30 de zile. Permisul i-a fost automat suspendat pentru aceeași perioadă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...