ULTIMA ORA Ce decizie a luat vaduva politistului mort intr-o groapa! S-a intors la serviciu, dar…

Publicat: 25/11/2015 | 00:53

A trecut o luna de cand politistul Bogdan Gigina si-a perdut viata in timp ce se afla in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Pentru ca nici un vinovat nu a platit in vreun fel in tot acest timp, familia vrea sa dea statul in judecata.

Pe data de 20 octombrie, un politist motociclist a cazut intr-o groapa facuta de compania de gaze pe marginea unui bulevard important din Capitala. Tanarul de 28 de ani, care escorta coloana oficiala a fostului ministru al apararii, Gabriel Oprea, a suferit rani extrem de grave la nivelul capului si toracelui, provocandu-i o hemoragie interna masiva.

politist

Tanarul a murit cateva zeci de minute mai tarziu, la spital, in bratele sotiei sale. Bogdan a fost condus pe ultimul drum de sute de colegi si inmormantat cu onoruri militare. Desi autoritatile au promis ca cei care se fac vinovati pentru moartea politistului vor fi pedepsiti cu varf si indesat, acest lucru nu numai ca nu s-a intamplat, ci s-a incercat si tergiversarea dosarului.

politist

De altfel, la numai opt ore de la petrecerea tragediei, groapa adanca de trei metri a fost acoperita de cei de la compania de gaza, desi acest lucru era total interzis.

politist

CITESTE SI:

Ultima fotografie cu politistul de la rutiera mort in groapa din carosabil. Ce facea Bogdan Gigina cand nu era pe motocicleta!

A murit in bratele sotiei! Dezvaluiri tulburatoare despre ultimele clipe de viata ale politistului de la Rutiera!

Vaduva vrea ca cei vinovati sa plateasca!

In urma anchetei, procurorii au decis ca Gabriel Oprea ar fi facut abuz de functie atunci cand a cerut sa fie insotit de coloana oficiala. Dosarul a ajuns de mai bine de doua saptamani la DNA, iar fostul ministru ar fi trebuit sa fie chemat deja la audieri, pentru a da explicatii. Insa, pana in acest moment, acest lucru nu s-a intamplat si nicio institutie a statului nu pare dispusa sa ia masuri pentru ca moartea politistului sa fie pedepsita.

Raluca, sotia politistului, ramasa vaduva la numai 25 de ani, vrea ca cei vinovati sa plateasca pentru moartea lui Bogdan.

Daca nu se intampla nimic pana dupa sarbatori, ea vrea sa dea statul in judecata. Nu este normal ca moartea lui Bogdan sa ramana nepedepsita. El conducea pe ploaie, cu peste 100 hm/h, pentru ca asa i se ceruse. Sa plateasca cine i-a cerut asta, in mod ilegal. Parte in proces vor lua si parintii lui, care sunt de-a dreptul distrusi de durere”, a declarat un apropiat al familiei Gigina, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citește și...