Ultima oră | Gabriela Cristea a născut! A ales deja numele fetiței

Publicat: 17/03/2019 | 11:12
Ultima oră | Gabriela Cristea a născut! A ales deja numele fetiței

Cu doar câteva minute în urmă, prezentatoarea TV Gabriela Cristea a născut! Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la clinica Sanador din Capitală, iar bucuria familiei este incomensurabilă.

Gabriela Cristea declara că a ales deja numele fetiței care urma să vină pe lume, numai că a dorit să păstreze saecretul. Totuși, frumoasa prezentatoare i-a asigurat pe fani că va spune numele ales pentru fetiță imediat după naștere.

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut”.

”Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”, a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

Citește și...