ULTIMA ORA! Lovitura de teatru in Liga 1: CFR Cluj, la un pas sa fie depunctata! Cate puncte pierde si care e motivul!

Publicat: 25/11/2014 | 14:56

Situatia este critica la CFR! Din cauza unui litigiu cu Vasile Maftei, cel care are de recuperat aproape 100.000 de euro de la fosta sa echipa, miercuri, Comisia de Disciplina poate decide depunctarea trupei din Gruia cu doua puncte.

Cu jucatorii neplatiti de luni bune, CFR Cluj are probleme si mai mari cu fotbalistii care au evoluat in trecut in Gruia. Astfel, mai multi jucatori au de recuperat sume importante, iar acestia s-au adresat comisiilor federale sau celor europene pentru a-si incasa banii. Cum acest lucru nu s-a intamplat, formatia ardeleana este foarte aproape de depunctare.

Vasile Maftei a castigat doua litigii cu CFR Cluj, insa nici pana acum nu si-a vazut banii
Vasile Maftei a castigat doua litigii cu CFR Cluj, insa nici pana acum nu si-a vazut banii

Miercuri, Comisia de Disciplina se va intalni intr-o noua sedinta, iar pe ordinea de zi se afla si dosarul lui Vasile Maftei, cel care are de primit 66.000 de euro din partea “feroviarilor”. Interesant este faptul ca, in acest caz, fostul rapidist detine o hotarare favorabila din parte Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor, inca din 26 septembrie! Chiar si asa, cei de la CFR nu i-au restituit banii, insa nici Comisia de Disciplina nu a dispus penalizarea clubului. “Au fost mai multe amanari ale cazului. Au trecut doua luni de la hotararea CNSL, insa Comisia de Disciplina a tergiversat judecarea acestui caz”, au povestit apropiatii fotbalistului.

Si alti fosti jucatori au de primit sume importante

Vasile Maftei a mai jucat la Rapid, iar in prezent evolueaza la Concordia Chiajna
Vasile Maftei a mai jucat la Rapid, iar in prezent evolueaza la Concordia Chiajna

Si nu este singura datorie pe care CFR-ul o are catre Maftei. Fotbalistul de la Chiajna detine o alta hotarare din parte CNSL, de data asta pentru aproximativ 30.000 de euro! Si alti jucatori stau la rand pentru a-si incasa sumele restante de la echipa clujeana, printre acestia aflandu-se Felice Piccolo (cu aproximativ 150.000 de euro) sau Damjan Djokovic (70.000 de euro).

“Sunt interese mari la comisii”

Arpad Paszkany, finantatorul celor de la CFR Cluj, spune ca s-a retras de la conducerea formatiei din Gruia
Arpad Paszkany, finantatorul celor de la CFR Cluj, spune ca s-a retras de la conducerea formatiei din Gruia

Conform regulamentului, tinand cont ca Vasile Maftei detine o hotarare din parte CNSL inca din urma cu doua luni, Comisia de Disciplina ar fi trebuit ca pana acum sa-i penalizeze pe clujeni cu depunctarea. Jucatorii aflati in postura lui Maftri spun ca exista interese ca acest lucru sa nu se intample, iar fundasul a fost plimbat si amanat, in ciuda faptului ca a platit chiar si taxa de timbru pentru a-i fi judecat cazul. Miercuri are loc un nou termen, iar daca nu se va gasi un motiv pentru o noua amanare, formatia care in acest moment ocupa locul 2 in Liga 1 poate fi depunctata! “Daca se va judeca, ardelenii vor avea 5 zile pentru a-i achita datoria lui Maftei, iar daca acest lucru nu se va intampla, vor fi depunctati cu 2 puncte. Apoi, la fiecare 14 zile in care nu se achita datoria, se retrag alte doua puncte”, a povestit pocedeul regulamentar o sursa federala.

 

CITESTE SI:

Steaua cumpara de la o mare rivala! LOVITURA de ultima ora a formatiei din Ghencea! Aduc un golgheter!

Ce sef din Liga 1 este din nou “la butoane”! A spus ca nu se mai baga, insa acum pare din nou implicat

Miriuta a plecat

Miriuta a fost ofertat de Dinamo, insa a ales sa mearga in Ungaria
Miriuta a fost ofertat de Dinamo, insa a ales sa mearga in Ungaria

Criza de la CFR Cluj se adanceste. Din cauza restantelor financiare, antrenorul Vasile Miriuta a luat decizia de a-si rezilia contractul. Dupa ce s-a despartit de formatia din Gruia, tehnicianul a semnat cu Gyor, echipa din prima liga maghiara.
 

Citește și...