ULTIMA ORĂ | Michael Schumacher, surprins pe terasa vilei sale!

Publicat: 22/02/2019 | 11:46

Vești extraordinare pentru fanii lui Michael Schumacher. Conform presei din Germania, fostul pilot de Formula 1 ar fi fost văzut pe terasa vilei sale din Mallorca. Acesta este un semnal clar că există șanse mari ca Michael Schumacher să fie conștient.

Jean Todt, fostul șef al lui Schumacher de la echipa Ferrari, a declarat pentru L’Equipe că „Există speranță că situația se va îmbunătăți. Eu sunt foarte apropiat de Michael și familia sa, poate chiar mai apropiat decât dacă accidentul nu s-ar fi petrecut”.

Michael Schumacher a fost transportat, cu elicopterul – la finalul lunii decembrie – în insula Mallorca, acolo unde, scrie Bunte, și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani. Lângă el s-a aflat  întreaga familie.

Citește și: MINUNE! MICHAEL SCHUMACHER, PRIMA APARIȚIE ÎN PUBLIC DUPĂ 5 ANI DE COMĂ

Totuși, dincolo de informațiile optimiste care îi fac pe fanii lui Michael Schumacher să creadă cu tărie în însănătoșirea acestuia, starea sa de sănătate rămâne un mister. Fostul pilot de Formula 1 s-a accidentat grav la schi, în finalul anului 2013, suferind un traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

El a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat la un spital din Lausanne, în 2014. În același an, Schumacher a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Elveția.

Michael Schumacher a fost văzut pe terasa vilei sale din Mallorca

Citește și: ANUNȚUL DESPRE MICHAEL SCHUMACHER A FOST FĂCUT! SE ÎNTÂMPLĂ LA APROAPE 5 ANI DE LA ACCIDENT

Citește și...