Ultima oră: nora multi-milionarului a rămas însărcinată!

Publicat: 27/02/2018 | 23:31

Ceea ce, până de curând, părea doar o bârfă lansată pe reţelele de socializare, acum s-a confirmat! Victoraş Micula, unicul fiu al milionarului bihorean Viorel Micula, îşi pune pirostriile în această primăvară, căsătorindu-se religios cu iubita lui, Ozana, o tânără orădeancă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat când va fi nunta, dar, mai ales, care este motivul pentru care se grăbesc cei doi să ajungă în fața altarului, după ce au anunțat că s-au căsătorit, deja, civil: mireasa este însărcinată. (VEZI ȘI: MICUL MILIONAR MICULA S-A ÎNSURAT. DETALII FABULOASE DESPRE PRINȚIȘORUL ”FUTTI FRESH”)

Cei doi tineri au anunţat în ajunul Crăciunului, pe Facebook, faptul că s-au logodit şi tot pe reţeaua de socializare a apărut şi informaţia că s-au căsătorit, pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Dar cine este tânăra care i-a sucit minţile năbădăiosului milionar, celebru pentru extravaganţele sale? Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ozana împlineşte 22 ani în acest an şi, spre deosebire de soțul ei, a luat Bacalaureatul, chiar cu o medie decentă, 8,55. Mai mult chiar, Ozana e absolventă a unei Facultăţi private de drept din Oradea, Agora.

Nuntă mare, pe 19 mai!

Anul trecut, soția lui Micula Jr. a lucrat ca secretară la Biroul tatălui ei, care este un cunoscut executor judecătoresc orădean. Pentru cât a muncit, a primit și bani: 14.400 de lei. O nimica toată față de venitul tatălui ei, care s-a ridicat la aproape 300.000 de lei, în 2017. Sumă care pălește și ea, la rându-i, în fața averii familiei ginerelui.

Mama Ozanei lucrează și ea tot în domeniul justiției, fiind grefieră la Curtea de Apel Oradea, muncă pentru care primește aproximativ 47.000 de lei pe an. (NU RATA, AICI: IMAGINILE HARD CU PRINŢIŞORUL ”FUTTI FRESH” AU FOST REALIZATE DUPĂ UN CHEF MONSTRUOS. FIUL MULTIMILIONARULUI MICULA, FOTOGRAFIAT GOL PUŞCĂ ŞI ŞANTAJAT CA-N FILMELE CU MAFIOŢI! CANCAN.RO DEZVĂLUIE ÎN PREMIERĂ ÎNTREAGA POVESTE. VICTORAŞ A VRUT SĂ PLĂTEASCĂ 10.000 € CA SĂ BLOCHEZE VIRALIZAREA POZELOR, DAR…)

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat și când va avea loc mult-așteptata nuntă. Felicitările, masa și dansul sunt programate pe 19 mai, iar graba e de înţeles, din moment ce Ozana este însărcinată! Cel mai fericit e viitorul bunic, Viorel Micula, care le-a luat celor doi un un cadou în avans: un elicopter!

(VEZI ȘI: CUM A AJUNS ÎN PARAGINĂ IMPERIUL MILIONARILOR MICULA! ŞI-AU SCOS HOTELURILE LA MEZAT ŞI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...