ULTIMA ORA! Transferul iernii in Liga 1: Marius Niculae a batut palma cu Dinamo!

Publicat: 19/12/2014 | 15:44
ULTIMA ORA! Transferul iernii in Liga 1: Marius Niculae a batut palma cu Dinamo!

Marius Niculae s-a inteles de principiu pentru revenirea la Dinamo. Fotbalistul este asteptat sa semneze contractul, Mihai Teja, noul antrenor al “cainilor”, fiind cel care l-a solicitat pe “Sageata” pentru a avea un lider in vestiar!
 

Dinamo este foarte aproape de prima lovitura din “era Mihai Teja”. Fostul antrenor al Universitatii Cluj a acceptat oferta “cainilor”, si-a reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal, iar zilele viitoare va semna intelegerea cu formatia din “Stefan cel Mare”.

In timpul negocierilor cu Ionut Negoita, antrenorul a vrut sa se asigure ca sefii vor aduce intariri si a solicitat mai multi fotbalisti pentru a imbunatati lotul. Printre cererile fostului “secund” al lui Gica Hagi si Mircea Rednic se afla un nume foarte important pentru istoria lui Dinamo. Este vorba de Marius Niculae (33 de ani) fotbalist care si-a dat acordul pentru a reveni in “Stefan cel Mare”.

Marius Niculae

Teja vrea un lider

“Sageata” a fost solicitat, in special, pentru rolul pe care l-ar putea avea in vestiar. Dinamo duce lipsa unui lider, un fotbalist ancorat in istoria clubului, iar Niculae ar putea avea acest rol. In plus, atacantii ros-albilor au dezamagit pe finalul sezonului, iar Niculae ar putea aduce un plus evident in avanposturi. In acest moment, varful este plecat din tara, insa cand se va intoarce, cel mai probabil, partile vor semna contractul.

Marius Niculae a fost format de Dinamo
Marius Niculae a fost format de Dinamo

 

CITESTE SI: 

S-a intalnit cu amantul sotiei cu numai 24 de ore inainte de a divorta! Marius Niculae a ascultat siderat “spovedania” lui Lache!

Cum l-a jignit Anghelache pe Marius Niculae! Oferta umilitoare pe care a primit-o fotbalistul pentru a se intoarce la Dinamo!

A fost dorit, insa a primit o oferta umilitoare

Marius Niculae s-a inteles cu Ionut Negoita, iar din 2015 va reveni la Dinamo
Marius Niculae s-a inteles cu Ionut Negoita, iar din 2015 va reveni la Dinamo

In vara, sefii lui Dinamo au negocia readucerea varfului in “Groapa”, insa oferta a fost una umilitoare. 4000 de dolari salariu lunar, cel pe care jucatorul l-ar fi acceptat de dragul unei reveniri la echipa de suflet, insa semnarea contractului era stipulata de pozitia de “rezerva” pentru Kamil Bilinski, fotbalist pe care conducerea si-a dorit sa-l forteze pentru un eventual transfer.
 

Citește și...