Ultimele cuvinte ale celebrei prezicătoare oarbă Baba Vanga: ”Oamenii să fie…”

Publicat: 31/05/2020 | 10:46
Ultimele cuvinte ale celebrei prezicătoare oarbă Baba Vanga: ”Oamenii să fie…”

Cine nu a auzit de Baba Vanga, prezicătoarea oarbă pe care bulgarii o consideră o sfântă, iar rușii o venerează! Acum, e un adevărat pelerinaj la mormântul celei care, cu ultimele cuvinte, le-a cerut oamenilor să fie mai buni.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL, PREZIS DE BABA VANGA! CE A SPUS CELEBRA PREZICĂTOARE

Ore întregi petrecea în fața unei icoane făcătoare de minuni Baba Vanga, femeia care avea să-și prezică ziua în care va muri. Cu ultimele puteri, înainte de a-și da duhul, Baba Vanga le-a cerut oamenilor să fie mai buni și să-și păstreze credința. Este înmormântată într-o biserică pe care a construit-o cu bani de la oamenii cărora le-a ”citit” viitorul.

Într-un reportaj la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, au fost prezentate imagini din casa celebrei prezicătoare (Vezi AICI întregul reportaj).

Baba Vanga, ultimele profeții. Civilizații extraterestre…

Baba Vanga a prezis și viitorul omenirii, spunând că ”civilizațiile extraterestre ne vor învăța să trăim sub apă, după ce viața pe suprafața Pământului va deveni absolut imposibilă”. Este una dintre cele mai stranii profeții ale femeii care-și pierduse vederea pe când avea doar 12 ani.

Chiar înainte de a muri, clarvăzătoarea a povestit că, până în anul 2030, oamenii vor reuși să intre în contact cu alte civilizații dezvoltate și că până în 3797 Terra va deveni o planetă ostilă vieții. Tot atunci spunea că doar cei aleși vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar, continuându-și existența pe o altă planetă.

NU RATA: PROFEȚIILE ÎNFRICOȘĂTOARE ALE BABEI VANGA PENTRU 2020: ”MOSCOVA VA FI LOVITĂ DE UN METEORIT, IAR TRUMP VA FI DIAGNOSTICAT CU…”

Baba Vanga a avertizat și că va veni o mare secetă, care va cuprinde o mare parte a globului pământesc. Urmează să se întâmple, conform prezicerii ei, până în anul 2070. A prezis și un război pe planeta Marte, care atunci va fi colonizată de oameni. Iar pământul se va cufunda în întuneric, după ce luna va fi lovită de o cometă. În următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrânge, a mai spus Baba Vanga.